Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Під час довгих вихідних знайдіть час, щоб відвідати кінотеатр, адже на вс чекають чудові прем'єри: бельгійсько-ісландський мультик "Пташині пригоди" та дві голлівудські стрічки - фантастичний бойовик "Месники: Війна Нескінченності" і драма "Проект Флорида".

Пташині пригоди

Маленьке пташеня Рижик не навчилося літати вчасно до осінньої міграції птахів. Тому родичі не змогли взяти маля із собою в Райську долину. Але Рижик не хоче опускати свої крильця – не може летіти, тоді прийде пішки в потрібне місце. На жаль, він абсолютно не орієнтується на місцевості. Але завдяки щасливому випадку малюк зустрічає старого відлюдника Гайрона, який усю зиму залишається на місці. Ця куріпка дуже дивакувата, але може допомогти Рижику вижити в цю холодну погоду і знайти своїх рідних. Ці двоє такі різні, але, проходячи крізь різні перепони і труднощі, стають справжньою сім'єю.

Відео дня

Месники. Війна нескінченності

Поки Месники і їх союзники продовжують захищати світ від різних небезпек, з якими не зміг би впоратися один супергерой, нова загроза виникає з космосу: Танос. Міжгалактичний тиран має на меті зібрати всі шість Каменів Нескінченності - артефакти неймовірної сили, за допомогою яких можна змінювати реальність за своїм бажанням. Все, з чим Месники стикалися раніше, вело до цього моменту - доля Землі ніколи ще не була такою невизначеною.

Проект Флорида

Халлі – молода мати-бунтарка 6-річної дівчинки Муні. Вони вже довгий час живуть у бюджетному мотелі "Магічний замок", яким володіє Боббі. Чоловік дуже суворий зовні, але всередині зберігає багато доброти і співчуття. Але найцікавіша серед них маленька Муні. Як і будь-яка дитина, вона сповнена енергії, завзяття, безпосередності та неймовірних ідей. Вона вміє провести кожен день незабутньо. Компанію в цьому Муні складає Дженсен – хлопчик, який зовсім недавно прибув у це начебто похмуре і жорстоке місце. Діти живуть своїми прекрасними життями, навіть не підозрюючи, на які жертви йдуть їхні батьки, щоб дати своїм улюбленим синам і дочкам найкраще.

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up