Житомиряни, які платять за послуги вивозу сміття компанії «Еко Поінт» – «платять в нікуди»

Житомиряни, які платять за послуги вивозу сміття компанії «Еко Поінт» – «платять в нікуди»
Компанія «Грінко» займається шахрайством від імені компанії «Еко Поінт»?

Російська компанія «Еко Поінт» займається збором, сортуванням і переробкою пластикових відходів, таких як: пакувальна плівка, лом використаних бамперів, різний шлюб і не кондиція пластикових виробів. Зібрану сировину запускається у вторинну роботу. Компанія «Еко Поінт» була створена в середині 2011 року групою молодих, енергійних і життєрадісних людей, яких захопила дуже важлива на сьогоднішній день ідея захисту навколишнього середовища.  Так працює компанія з такою назвою в нашій сусідній Росії.

Знайти в Інтренеті про житомирську компанію «Еко Поінт» нам практично нічого не вдалося(окрім відкритих вакансій), але те, що компанія збирає гроші за виконання своїх послуг знають і житомирські політики, і чиновники, і мешканці, які віддають їй свої гроші.

На засіданні виконкому Житомирської міської ради, 18 грудня, члени виконкому в один голос заявили, що це відбувається незаконно.

Відео дня
style="text-align: justify;"> Навіть заступник мера Галина Семенець підтвердила, що люди, які платять за послуги вивозу сміття компанії «Еко Поінт» – «платять в нікуди»: «Ми втратили контроль над цією ділянкою роботи. Пропоную прописати в дорученні, аби було проконтрольовано укладання договорів не з тим, хто надає послуги підприємствам, а хто надає послуги людям».

Ніхто не заперечує, що популярна компанія «Грінко» має безпосереднє відношення до цієї «незаконної» фірми, яка «незаконно» діє на ринку.

За словами Сергія Сухомліна договори заключають люди не з легальним «Грінко», а саме з невідомим «Еко Поінтом», що не може не викликати занепокоєння. Адже за його словами, до людей можуть прийти і вимагати гроші вдруге. І юридично це буде правильно.

Сподіваємося, підняте чиновниками проблемне питання буде вирішено в найкоротший термін. У свою чергу про "законну" роботу "Грінко" та "Еко Поінт" більше читайте в наступному номері газети "20хвилин".

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up