На Житомирщині на програму «Велике будівництво» виділили 187 млн грн

На Житомирщині на програму «Велике будівництво» виділили 187 млн грн

Цьогоріч для реалізації президентської програми «Велике будівництво» на Житомирщині було виділено 187 мільйонів гривень.

Про це під час брифінгу, який відбувся 19 березня, розповіла перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко. 

Цьогорічна загальна вартість запланованих проєктів складатиме 187 млн грн: 85% – кошти Державного фонду регіонального розвитку, 15% – обласного бюджету та територіальних громад області

«На тижні, що минає, була прийнята низка рішень щодо виділення спів фінансування усіх об’єктів, які увійшли до програми цього року. Це дуже важливо, тому що участь місцевих бюджетів у реалізації проєктів,  є обов’язковою вимогою Державного фонду регіонального розвитку для виділення державних коштів на їх будівництво. Цього року загальна кошторисна вартість проєктів запланованих до реалізації складає 187 млн грн, 85% з них – це кошти державного фонду регіонального розвитку, решта – гроші обласного бюджету та територіальних громад області», – розповіла Наталія Остапченко. 

Відео дня

Депутати Житомирської обласної ради ухвалили рішення про виділення 17, 2 млн грн, які будуть спрямовані на будівництво та ремонтні роботи по шести об’єктах комунальної власності, що включені до переліку проєктів Державного фонду регіонального розвитку. Це такі об’єкти, як: реконструкція будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру та приміщень обласної клінічної лікарні ім. Гербачевського, ремонт та реставраційні роботи будівлі магістрату, капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячої юнацько-спортивної школи «Авангард». 

Також сюди входить реконструкція та розширення площі літературно-меморіального музею імені Лесі Українки та реконструкція лікувального корпусу дитячого відділення під інфекційне в обласному протитуберкульозному диспансері, що в смт.Гуйва.

Зокрема, 11,7 млн грн на проєкти виділили депутати Житомирської, Новоград-Волинської, Бердичівської, Олевської, Малинської, Новоборівської, Швайківської та Чоповицької громади. 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка 15:40 Житомирські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників 15:21 З 1 квітня перерахують пенсії працюючим пенсіонерам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up