Машковський доручив енергетикам інформувати населення про графіки відключення електроенергії

Машковський доручив енергетикам інформувати населення про графіки відключення електроенергії
За підсумками обласної селекторної наради, що відбулася 23 грудня, голова облдержадміністрації Сергій Машковський дав доручення профільним департаментам облдержадміністрації, службам, відомствам та керівника міст і районів вжити заходи щодо максимальної економії енергоресурсів та зменшення обсягів споживання електроенергії.

Керівник області доручив надати інформацію про виконання найбільшими промисловими споживачами електроенергії розроблених заходів зі скорочення обсягів енергоспоживання у години максимального навантаження енергосистеми та дотримання ними доведених обмежень. Також, за дорученням, керівників комунальних підприємств та ОСББ, на балансі яких знаходяться котельне та ліфтове господарство, буде попереджено про необхідність вжиття додаткових заходів з метою попередження аварійних ситуацій.

З огляду на погодні умови потрібно забезпечити роботу комунальних підприємств у режимі максимальної економії природного газу та електроенергії.

Голова облдержадміністрації доручив територіальним підрозділам ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» спільно з органами місцевого самоврядування організувати раціональне зовнішнє освітлення вулиць населених пунктів. Уваги вимагає й забезпечення тимчасового обмеження на зовнішнє освітлення об’єктів вуличної реклами, фасадів будівель та контроль за дотриманням лімітної дисципліни усіма категоріями споживачів.

Відео дня

У дорученні йдеться про координацію дій з правоохоронними органами. Так, голови райдержадміністрацій та міські голови мають розробити та надати УМВС України у Житомирській області почасові графіки вуличного освітлення з метою забезпечення посиленого патрулювання та охорону правопорядку в населених пунктах області.

Документ передбачає опрацювання з керівництвом ТОВ «Церсаніт-Інвест» питання скорочення обсягів енергоспоживання до мінімальних, технологічно необхідних.

Сергій Машковський доручив вжити дієвих заходів щодо інформування населення про необхідність максимальної економії енергоресурсів, зменшення обсягів споживання електроенергії, особливо в період з 8.00 до 11.00 та з 16.00 до 21.00 та забезпечити своєчасне інформування всіх категорій споживачів про застосування графіків аварійних відключень (час, місце, тривалість).

За повідомленням прес-служби Житомирської облдержадміністрації

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми 17:00 Стартапи Житомирщини можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF 16:40 У Тетереві поблизу пішохідного мосту помітили жовту піну - екологи взяли проби води 16:20 Незаконна риболовля на річці Ірша: два чоловіки ловили рибу сітками Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 16:00 У Житомирі листоноша присвоювала пенсії, субсидії і гроші за періодику 15:39 На фронт від Житомира передали обладнання на понад 232 тисячі гривень 15:20 Героїчно загинув 23-річний житомирянин Владислав Горбач 15:00 Штрафи для ухилянтів збільшать 14:40 На Коростенщині пройшли тактико-спеціальні навчання по гасінню лісових пожеж photo_camera 14:40 На об'їзній Коростишева - ДТП з потерпілими, рух ускладнено! 14:20 У п'ятницю в Україні очікується зниження температури повітря - синоптик 14:00 У струмку у провулку Корбутівському відібрали проби води - можливе забруднення 12:39 Пропонуємо працевлаштування для ветеранів, - Мінсоцполітики 12:20 На перехресті вулиць Грушевського та Князів Острозьких до суботи не працюватиме світлофор 12:00 В ОВА підписали меморандум, що сприятиме швидкому розмінуванню потенційно небезпечних територій Житомирщини 11:40 Депутат парламенту Естонії Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up