Грошова допомога від «СОС Дитячі Містечка»: хто та як може отримати виплати

Грошова допомога від «СОС Дитячі Містечка»: хто та як може отримати виплати

Українці, що постраждали від війни, отримують допомогу від держави, благодійних організацій та партнерів нашої країни

Журналісти «20 хвилин» продовжують цикл матеріалів про фонди, які надають безоплатну матеріальну та фінансову допомогу потребуючим українцям.

З початку березня 2022 року БО «СОС Дитячі Містечка» надає багатоцільову грошову допомогу внутрішньо переміщеним  родинам з числа прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та сімей опікунів, в яких виховуються від трьох дітей, віком до 18 років у 12 областях України – Київській, Харківській, Чернігівській, Сумській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Херсонській, Миколаївській, Житомирській, Одеській та Дніпропетровській.

Відео дня

Розмір грошової допомоги складає 2200 грн на одного члена родини на 1 місяць. Виплати здійснюються протягом трьох місяців один раз на місяць. Одна сім’я може подати не більше однієї заяви (реєструється 1 особа від сім’ї). За ці кошти сім’ї можуть самі обрати, які потреби є більш нагальними – їжа, житло, непродовольчі товари, медикаменти, витрати на переміщення у безпечні райони.

Для реєстрації на отримання допомоги, будь ласка, заповніть форму за посланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyIGeH5pS1xWsriOvJvEWEwHGz6cg8fwH3rm9BDbV-0PvWvQ/viewform 

Також для реалізації проєкту залучені місцеві центри соціальних служб, громади, які надають інформацію про вразливі сім’ї нашої цільової аудиторії.

Протягом 2-х днів після подання заявки фахівці благодійного фонду розглянуть її та, у разі відповідності усім критеріям цільової групи, зв’яжуться з вами.

Марія Кравчук

Читайте також:

У Житомирі та області можна отримати грошову допомогу від УВКБ ООН.

Грошова допомога від «Gate to Ukraine»: хто та як може отримати виплати.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Читач02

    Допоможіть пожалусьта в мене четверо дітей
  • Читач01

    Допоможіть пожалусьта в мене четверо дітей

keyboard_arrow_up