Де оформити кредит на картку в Житомирі "Новини компаній"

Де оформити кредит на картку в Житомирі  "Новини компаній"

Кредит на картку стає все більш популярною послугою та все більше жителів Житомира вважають за краще брати невеликі позики, по 7-8 тис. грн., через інтернет. Такий спосіб має цілий перелік переваг, головними з яких залишаються економія часу і простота оформлення, властива мікрофінансовим організаціям (МФО). Компанія «ШвидкоГроші» є одним з лідерів в сфері експрес-кредитування, пропонуючи вигідні умови отримання і широкі можливості для погашення позики.

Умови оформлення кредиту на картку в «ШвидкоГроші»
Компанія вже більше 6 років працює в сегменті PDL, маючи ліцензію Національного комітету з фінансових послуг і тисячі Клієнтів у всіх містах України, включаючи Житомир, в якому знаходяться відразу 4 відділення за адресами:

  • вул. Київська 79;
  • пл. Перемоги 4/2;
  • вул. Небесної сотні 14;
  • вул. Хлібна 16.

Відділення працюють по 12 годин на добу без перерви і приймають до 300 осіб в день, забезпечуючи кожному уважне ставлення та повний набір можливостей для отримання потрібної суми коштів. Сюди Клієнт звертається вже після схвалення заяви при оформленні через сайт. Це відноситься до нових позичальників і необхідно для верифікації зазначених в анкеті даних, в той час як постійні Клієнти можуть отримувати гроші відразу на банківську картку без необхідності відвідування офісу.

Компанія «ШвидкоГроші» видає нецільові кредити і не контролює те, як позичальник витрачає кошти. Найчастіше жителі Житомира беруть позики на оплату:

Відео дня
  • комунальних платежів;
  • медичних, юридичних, косметичних та інших послуг;
  • дрібної побутової техніки;
  • будівельних і енергозберігаючих матеріалів;

Швидкість оформлення кредиту на картку у відділеннях компанії значно перевищує аналогічний банківський показник, а подача заяви онлайн робить процедуру зручною для людей з обмеженими можливостями та тих, у кого просто немає часу простоювати в черзі. Саме тому коли терміново потрібні гроші, є сенс звернутися в «ШвидкоГроші», яка надає позики, не вимагаючи:

  • позитивна кредитної історії терміном;
  • довідки про доходи;
  • заставного майна;
  • поручителів.

Оформити кредит на картку може кожен громадянин України віком від 18 до 60 років з постійним трудовим доходом. Заповнення анкети та час очікування відповіді займають близько 20 хвилин, після чого кошти в зазначеному розмiрi надходять на банківську карту Клієнта. Максимальна сума виплати становить 5000 гривень, а термін погашення досягає 14 днів з можливістю подальшої пролонгації за умови своєчасного погашення відсотків за позикою, які становлять 2% щодня. Для постійних позичальників розмір кредиту може бути збільшений при необхідності.

Переваги
Компанія «ШвидкоГроші» пропонує жителям Житомира не тільки якісне обслуговування і швидке оформлення кредиту, а й:

  • мінімальні вимоги до документів;
  • фіксовану відсоткову ставку;
  • відсутність прихованих платежів і додаткових комісій;
  • можливість пролонгації терміну дії договору;
  • можливість обслуговування кредиту через особистий кабінет, банківське відділення або офіс компанії;
  • доступність онлайн-сервісу з будь-якого пристрою, підключеного до мережі Інтернет.

Завдяки таким якостям і можливостям компанії «ШвидкоГроші», отримання кредиту на картку в Житомирі стає простим, зручним і вигідним.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up