Миропільська молодь готує продуктові консерви для ЗСУ

Миропільська молодь готує продуктові консерви для ЗСУ

Молодіжна рада Миропільської громади – це спілка активної молоді, яка згуртувалась задля прогресивної роботи в громаді. 

І від 24 лютого рада допомагає у різний спосіб Збройним силам України, внутрішньо переміщеним особам та тим, хто опинився в складних життєвих умовах. 

Нині молодіжна рада завершила кількаденну роботу із заготівлі продуктів на зимовий період: займались консервуванням та заморожуванням сезонних ягід, фруктів та овочів. Потрібну кількість продуктів вдалося зібрати завдяки небайдужим жителям громади. 

Відео дня

«Назбирали та переробили понад 8 відер вишень. Окрема подяка нашим кухарям миропільского ліцею, адже ми підготували усе, а сам процес консервування – їхніх рук робота. Так, законсервували 37 л вишень у власному соку. Решту заморозили. Люди пропонували збирати вишні у них вдома. 2 відра принесла жінка нам зібраних вже. Також жителі громади принесли смородину, часник, огірки для засолювання. Один пенсіонер скинув 700 грн на кришки та цукор, – розповідають про свою роботу представники молодіжної ради. – Ми дали оголошення у соцмережах, що варто готуватись до зими, і нам потрібно подбати про якісні консерви й заготовки. Звісно, це була непроста робота, оскільки овочі та ягоди треба було якнайшвидше переробити, аби вони не зіпсувались. Тому завдання було – швидко і якісно усе зібране заготовити для майбутніх потреб ЗСУ».

Робота з підготовки консервів та зимових запасів буде продовжуватись молодіжною радою, паралельно молодь організовує допомогу внутрішньо переміщеним особам, а також підтримує ініціативи громади, які покликані підтримати воїнів-захисників і наблизити день нашої перемоги. 

Коментарі

keyboard_arrow_up