Ліжко машина «Блискавка Маквін» - безпечні перегони

Ліжко машина «Блискавка Маквін» - безпечні перегони

Ліжко машинка підкорить будь-якого маленького гонщика. Адже це не просто дитяче ліжечко, це справжній болід! Тепер не треба умовляти дитину лягати спати, адже вона сама з нетерпінням чекатиме, коли зможе знову забратися у свою машину.

 

Надайте можливість дитині віідчути себе крутим гонщиком. Для цього треба купити дитяче ліжко машинку у нашому інтернет-магазині за вигідною ціною від виробника з доставкою по всій Україні. Роблячи вибір на користь таких креативних меблів, ви зможете влаштувати інтер’єр дитячої кімнати для хлопчика у стилі автогонок. Подаруйте дитині унікальний болід!

Безтурботний сон улюбленого чада – зворушлива мрія усіх батьків

Яскраве ліжко машинка візуально максимально наближене до перегонового автокара, пластикові колеса додають реалістичності й фактурності. Таке оригінальне ліжко викликатиме у володаря гордість і стане найпопулярнішим місцем в кімнаті, а сни снитимуться найзахоплюючі.

Відео дня

Конструкція ліжечка машини продумана досконало. Недаремно ліжко машина рекомендується виробниками для дітей з двох-трьох років. Ортопедичний матрац вправно утримується бампером, ЛСДП плита витримує будь-які витівки малечі. До речі, бампер малюки використовують як зручну сходинку до ліжка. Висота захисного борту боліда оптимальна, навіть непосидько не звалиться з нього.

Розмір спального місця дуже комфортний 842х1790мм – майже для дорослої людини. Основа спального місця – ортопедичний щит. Дитяче ліжко машина витримує вагу до 90 кг - значить, можна «підвезти» у ній друга й навіть усіх домашніх улюбленців разом з іграшками!

Дитяче ліжко машинка не має гострих кутів - воно абсолютно безпечне для малюка! Виконано з ЛДСП класу емісії Е1, дозволеного спеціально для використання у виробництві дитячих меблів. Бічні частини ліжка декоровані малюнком, стійка і якісна наклейка якнайкраще відтворює модель авто, не вицвітає. І, звичайно, дитина не зможе пошкодити малюнок гострими предметами, або намалювавши щось фломастером чи ручкою.

Нестандартне ліжко машина для стандартної квартири – переваги

Тепер ваш пустун із задоволенням спатиме навіть в день, адже сон перетворюється на подорож по усьому світу. Поєднувати гру з приготуванням до сну стане набагато легше й не доведеться довго читати книжки на ніч.

Ви зможете проявити творче натхнення і вигадати безліч нових цікавих ігор для малюка – поїхати у мандрівку у дрімучий ліс, відправитися на сафарі у далеку Африку, поспішити на допомогу друзям! Якщо бабусі потрібно у магазин –  ліжко машина допоможе купити й швидко привезти додому абсолютно усе! Можете навіть виготовити номерний знак на болід з іменем малюка і подарувати як досвідченому гонщику!

Неймовірні переваги:

  • дитяче ліжко машинка однозначно робить кімнату ігровою, адже це просто весело – такий незвичний предмет меблів стане постійним об’єктом уваги вашого малюка

  • гіпоалергенні матеріали, надійна конструкція й висока якість з гарантією виробника 24 місяці

  • вибір колірних рішень – синій, червоний

  • якщо доповнити ліжко постільною білизною, що збігається за кольором і тематикою, то маленька дитина вважатиме ліжечко великою іграшкою.

Якщо вирішите придбати повний комплект дитячих меблів «Молнія Маквін», зможете зробити інтер’єр дитячої кімнати для хлопчика-гонщика ще оригінальнішим, адже малюкові так сподобалося чудове ліжко машинка. Купити у нас можна й окремі елементи колекції: письмовий стіл, стелаж, тумбу. Пропонуємо зручну цікаву новинку – шафа «Молнія McQueen» з поличками, модифікацію без поличок ви можете самостійно обладнати за власним смаком.

Сьогодні модельний ряд дитячих меблів значно розширився, у продажу пропонуємо нашим клієнтам варіанти як для хлопчиків, так і дівчаток, а також інші предмети інтер'єру.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up