Жахливе ДТП біля Пряжева: 21-річного пішохода переїхали дві автівки, ще одного чоловіка травмовано

Жахливе ДТП біля Пряжева: 21-річного пішохода переїхали дві автівки, ще одного чоловіка травмовано

Другим потерпілим став чоловік, що намагався допомогти травмованому хлопцю.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 вересня близько 22 години на 190 кілометрі автодороги Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський.

За попередньою інформацією, 54-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito», житель Запорізької області, рухаючись у напрямку міста Бердичева поблизу села Пряжева Житомирського району, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на 21-річного пішохода, жителя Вінниччини, який перетинав проїзну частину дороги у невстановленому для цього місці.

Згодом, 55-рінний водій автівки «Fiat Scudo», рухаючись тією самою дорогою у напрямку Житомира, здійснив наїзд на потерпілого, який лежав на проїзній частині дороги, та на 41-річниго житомирянина, який у той момент підійшов до травмованого.Унаслідок ДТП 21-річний вінничанин від отриманих травм загинув на місці події, а 41-річного жителя обласного центру з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до травматологічного відділення Житомирської лікарня.Нині поліція встановлює усі причини та обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Відео дня

Водночас правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водії автомобілів, аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху, завжди враховуйте стан дорожнього покриття, погодні умови та навколишню обстановку.

Пішоходи, пам’ятайте, що ваша безпека перш за все у ваших руках! Перетинайте проїзну частину дороги лише у дозволених для цього місцях. Завжди зважайте на зустрічні автомобілі, погодні умови та видимість у водіїв.

Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя, здоров’я та вберегти інших учасників дорожнього руху! 

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Катя

    За то не вернете мени брата уже
  • Катя

    За то не вернете мени брата уже
  • Катя

    За то не вернете мени брата уже
  • Катя

    За то не вернете мени брата уже
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up