Вартість реконструкції підземного переходу на Богунії складе понад 1 млн гривень

Вартість реконструкції підземного переходу на Богунії складе понад 1 млн гривень

Управління комунального господарства знайшло підрядника, який за 1,2 млн грн буде ремонтувати підземний перехід на проспекті Миру в Житомирі.

28 серпня з ФОП Загладько Віктор Миколайович був укладений договір на роботи з реконструкції підземного переходу на проспекті Миру в м. Житомирі. Повна вартість виконання робіт – 1 млн 236 тис. 994 грн. Зазначений у тендері строк виконання робіт – з 28 серпня 2018 року до 31 грудня 2019 року.

ФОП Загладько проживає в селі Ліщин Житомирського району, на місцевих виборах 2015 року він був обраний депутатом Житомирської районної ради від Всеукраїнської чорнобильської народної партії «За добробут та соціальний захист народу» і на той час працював директором комунального підприємства «Облархпроект» Житомирської обласної ради. Зараз Віктор Загладько – директор приватного підприємства «Імперія будівництва» і один із його засновників. Він також очолює обласну галузеву організацію «Асоціація роботодавців-будівельників».

Перед початком виконання робіт підрядник отримає понад 600 тис. грн авансу. Остаточний розрахунок проводиться після підписання акту прийому-передачі. Про це йдеться у договорі між двома сторонами.

Відео дня

“Ціна робіт у даному договорі є динамічною, включає відшкодування витрат підрядника та плату за виконану ним роботу, визначається договірною ціною. Оплата згідно договору здійснюється наступним чином: перед початком виконання робіт підрядник отримає 619 тисяч гривень авансу, протягом 90 днів підрядник зобов'язаний відзвітувати на суму авансу, а разі не звітування підрядник повертає кошти на рахунок замовника”, – йдеться в офіційному договорі.

Нагадаємо, у Житомирі проводили опитування щодо варіантів облаштування пішохідного переходу на проспекті Миру біля панчішної фабрики: за капітальний ремонт підземного переходу висловилися 47,9% опитуваних, за облаштування наземного переходу – 52,1%.

Аліна Бойко

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up