У Житомирі вийшли з ладу три з чотирьох нових білоруських тролейбусів. ВІДЕО

У Житомирі вийшли з ладу три з чотирьох нових білоруських тролейбусів. ВІДЕО

Вчора на Телеграм-каналі «Житомир. Новини» та низці інших новинних каналів з’явилося відео з трохи ненормативною лексикою. Але також з не менш вражаючими кадрами пожежі нового тролейбуса.

Інцидент з одним з тролейбусів трапився на вулиці Космонавтів, неподалік 22-ї школи. Відеозапис було оприлюднено користувачем мережі Вадимом Кузьменком на сторінці пабліку «Житомир-інфо» в соціальній мережі Facebook.

Також в Телеграм-канали наведено коментар начальника служби руху Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Руслана Галіцького:

«А ви впевнені, що це Житомир? Номери на автомобілі, що стоїть, - київські. У нас там тролейбуси сьогодні ходять на «двійці», «трійці» та «одиничці». У нас такого лісу за лінією немає ніде по цих маршрутах. Це не Житомир. І на передній частині тролейбуса у нас набиті Інвентарні номери, а тут їх немає», - запевнив начальника служби руху ЖТТУ.

Відео дня

Інший Телеграм-канал коментує дану подію більш толерантно:

«Мер Житомира такий господарник, що примудрився купити нові білоруські тролейбуси для свого міста, але от біда, в перший же день один з них двічі ламався і навіть задимився. На цьому тролейбусі можна було розмістити рекламу партії «Пропозиція». З гаслом: Містяни! Ми витрачаємо ваші гроші якісно».

На іншому відео голос за кадром коментує:

«Житомиру щось пороблено. За сьогодні вже третій тролейбус стоїть. Зламався».

Втім, згодом заступник мера Олександр Шевчук підтвердив, що інцидент стався у Житомирі.

«Тролейбус рухається автономним ходом. Поки говорити про щось дуже рано. Керівник підприємства та інженер уже знають. Він своїм ходом має доїхати до ТТУ, і далі вже будемо визначитися, що трапилося», – сказав Олександр Шевчук. 

Тільки 19 червня 2020 року до Житомира приїхали два нові білоруські тролейбуси з першої партії закуплених. 30 червня міський голова Сергій Сухомлин та посол Республіки Білорусь в Україні Ігор Сокол передали водіям ТТУ ключі від нових тролейбусів. 6 липня нові тролейбуси білоруського виробництва почали курсувати Житомиром.

Нагадаємо, що минулого року, 14 червня 2019 року Житомир підписав грантову угоду з ЄБРР по кредиту у 10 млн євро на 50 нових тролейбусів.

Читайте також:

У Житомирі на маршрути вийшли нові білоруські тролейбуси.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (83)
  • Ігор Мазепа

    Що згорить, то не згниє - як згнила наша влада.
  • Aleksandr Kravcov

    Враньё! Вчера я видел на маршруте 002 и 004 троллейбусы где-то около 17 часов.
  • Oleksandr Daynecko

    Конкуренти....
  • Тим Коломиец

    Мені цікаво, а що хіба в Україні тролейбуси не виробляють? Чи наші Житомиру не підходять..?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 У Коростишівській лікарні відкрили клініко-діагностичну лабораторію 12:20 На Звягельщині в ході побутової сварки 20-річний чоловік до смерті побив 41-річного односельця 12:00 У найближчі дні в Житомирі збережеться дощова і прохолодна погода 11:40 На півтори тисячі оштрафовано чоловіка, який спалював деревину в районі Соколовського кар’єру Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 11:20 Арештований товар на майже 800 тис. грн передано ЗСУ 11:00 У Житомирській області чотири заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому інфаркті міокарда 10:39 Гуманітарний Хаб "Житомир" відправляє медичну допомогу на Сумщину 10:20 17-річний парубок ошукав пенсіонерку з Коростеня на 900 доларів та 13 тисяч гривень, налякавши звісткою про ДТП з її дочкою 10:00 Понад 1,6 млрд грн виділила держава на фінансування партій за останні два роки 09:41 920 окупантів ліквідовані протягом доби 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 16 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 16 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10% 15:40 У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up