Після ремонту дороги в Житомирі знову руйнують, щоб відремонтувати? ФОТО

Після ремонту дороги в Житомирі знову руйнують, щоб відремонтувати? ФОТО

У Житомирі не встигли закінчити ремонт дороги по вулиці Великій Бердичівській на ділянці між вулицями Шевченка - Довженка, як дорожнє полотно знову розривають для того, щоб встановити бордюри.

Пасажири громадського транспорту вимушені при цьому стрибати, ніби акробати на олімпіаді. Адже розміри траншеї просто вражають.

Ці роботи, як вдалося дізнатися, виконує вже інша фірма. Тільки недавно покладений асфальт зрізається фрезою, після чого викопується траншея для встановлення кам'яних бордюрів. Після цього знову укладається вже в третій раз на одне і те ж місце новий асфальт. 

Відео дня

Чому не можна було такі роботи провести до основного ремонту дорожнього полотна або одночасно з ним, як це вже робилося раніше? А головне питання: яка якість тричі зрізаного асфальту - невідомо. Для цього потрібні спеціальні прилади та - фахівці, які змогли б оцінити таке «ноу-хау», від Житомирської мерії. Тричі заплатити гроші за одну роботу і до того ж вельми сумнівно, що тричі розкритий асфальт буде мати всі властивості щойно покладеного монолітного полотна.

Нагадаємо, що ще минулого року було прийнято рішення продовжити ремонт Великої Бердичівської та оголошено тендер на 27 млн грн на капремонт ділянки від Старого бульвару до вулиці Довженка. В серпні минулого року тендерна комісія визначилась з переможцем – ним знову стало ПП «Автомагістраль», яке запропонувало відремонтувати цю ділянку за 23 млн грн.

Знову гроші на вітер, або скоро вибори?

Руслан Мороз

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Борис Заянчковский

    А гроші на вибори потрібно десь брати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3°
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up