Неподалік Бердичева вантажівка смертельно травмувала велосипедиста

Неподалік Бердичева вантажівка смертельно травмувала велосипедиста

Подія сталася увечері 24 лютого поблизу села Осикового на автошляху Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський.

За попередньою інформацією, близько 21:10 того вечора 38-річний водій вантажівки «Daimler», рухаючись трасою, не впорався з кермуванням та здійснив наїзд на велосипедиста, який їхав у попутному напрямку, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

.У результаті ДТП 36-річний керманич двоколісника отримав тяжкі травми, з якими його було доставлено до реанімаційного відділення Бердичівської лікарні, проте вже за кілька годин чоловік помер.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Відео дня

Шановні водії двоколісних транспортних засобів, поліція закликає вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху! 

Перед тим, як вирушити у дорогу, перевірте справність вашого транспортного засобу, пам’ятайте про світловідбивачі елементи на одязі, що вбережуть вас від необачливості водіїв у темну пору доби. Обладнайте свій транспортний засіб усіма необхідними звуковими сигналами та світлоповертаючими елементами.Не забувайте про шолом та інші засоби захисту, що неодмінно можуть врятувати ваше життя.
 
 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up