Маршрутки по 7, тролейбуси по 5: у Житомирі знову заговорили про здорожчання проїзду

Маршрутки по 7, тролейбуси по 5: у Житомирі знову заговорили про здорожчання проїзду

Мешканців Житомира запрошують обговорити вартість проїзду в міському пасажирському транспорті. Повідомлення про це з'явилося вчора на сайті міської ради.

"6 серпня 2019 року о 17:00 годині в сесійному залі міської ради відбудеться обговорення проектів рішень виконавчого комітету Житомирської міської ради, а саме:

  1. Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Житомирі;
  2. Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування;
  3. Про встановлення видів та вартості проїзних квитків (пакетів) в міському громадському транспорті.

Просимо вас взяти участь у обговоренні даних рішень".

Як ми повідомляли раніше, 14 червня 2019 року на офіційному сайті Житомирської міськради було оприлюднено проект рішення виконавчого комітету «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування». 

Відео дня

Передбачалося «встановити вартість проїзду на міських автобусних маршрутах, які працюють у режимі маршрутного таксі та звичайному режимі руху: при оплаті готівкою – в розмірі 7 грн; при оплаті в безготівковій формі – в розмірі 6 грн; у разі відсутності (несправності) в транспортному засобі обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду – в розмірі 3 грн; учням шкіл та інших загальноосвітніх навчальних закладів – в розмірі 3 грн на час навчального року з 06:00 до 20:00. Встановити вартість проїзду на міському пасажирському електротранспорті: при оплаті готівкою – в розмірі 5 грн; при оплаті в безготівковій формі – в розмірі 4 грн. Встановити вартість проїзду в міському електротранспорті у нічний час в розмірі 10 грн".

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (14)
  • Вадим Крутько

    Сукаблин?!!!
  • Марта Шкирляк

    В связи с чем подорожание? Доллар упал. Газ подорожал? Или на чем они ездят?
  • Anastasia Mihaylovskaya

    Я хочу побачити цей безготівковий розрахунок о 7.30_8.00 ранку коли маршрутки битком забиті. Хіба картку передавати і пін кричати
  • Петя Данилко

    Так як ходить 37 маршрутка хай со_ть перевізника зняти з маршрутка дати іншому мало того що перевозять так як хутобу хочуть їздять хочу ні.Колеса відпадають на ходу.А проїзд хачуть повишати скотиняк.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up