Маршрутки по 7, тролейбуси по 5: у Житомирі знову заговорили про здорожчання проїзду

Маршрутки по 7, тролейбуси по 5: у Житомирі знову заговорили про здорожчання проїзду

Мешканців Житомира запрошують обговорити вартість проїзду в міському пасажирському транспорті. Повідомлення про це з'явилося вчора на сайті міської ради.

"6 серпня 2019 року о 17:00 годині в сесійному залі міської ради відбудеться обговорення проектів рішень виконавчого комітету Житомирської міської ради, а саме:

  1. Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Житомирі;
  2. Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування;
  3. Про встановлення видів та вартості проїзних квитків (пакетів) в міському громадському транспорті.

Просимо вас взяти участь у обговоренні даних рішень".

Як ми повідомляли раніше, 14 червня 2019 року на офіційному сайті Житомирської міськради було оприлюднено проект рішення виконавчого комітету «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування». 

Відео дня

Передбачалося «встановити вартість проїзду на міських автобусних маршрутах, які працюють у режимі маршрутного таксі та звичайному режимі руху: при оплаті готівкою – в розмірі 7 грн; при оплаті в безготівковій формі – в розмірі 6 грн; у разі відсутності (несправності) в транспортному засобі обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду – в розмірі 3 грн; учням шкіл та інших загальноосвітніх навчальних закладів – в розмірі 3 грн на час навчального року з 06:00 до 20:00. Встановити вартість проїзду на міському пасажирському електротранспорті: при оплаті готівкою – в розмірі 5 грн; при оплаті в безготівковій формі – в розмірі 4 грн. Встановити вартість проїзду в міському електротранспорті у нічний час в розмірі 10 грн".

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (14)
  • Вадим Крутько

    Сукаблин?!!!
  • Марта Шкирляк

    В связи с чем подорожание? Доллар упал. Газ подорожал? Или на чем они ездят?
  • Anastasia Mihaylovskaya

    Я хочу побачити цей безготівковий розрахунок о 7.30_8.00 ранку коли маршрутки битком забиті. Хіба картку передавати і пін кричати
  • Петя Данилко

    Так як ходить 37 маршрутка хай со_ть перевізника зняти з маршрутка дати іншому мало того що перевозять так як хутобу хочуть їздять хочу ні.Колеса відпадають на ходу.А проїзд хачуть повишати скотиняк.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:39 У цей вечір розквітнуть жоржини. Співачка Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Житомирі (Новини компаній) play_circle_filled photo_camera 11:19 Подружжя з Житомира організувало злочинну схему продажу гуманітарних автомобілів для ЗСУ photo_camera 11:10 Мистецтво розмови: як володіти англійською мовою впевнено та природно після курсів (Новини компаній) 11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up