Юрій Самборський: «Все життя по сходах я збирався сам»

Юрій Самборський: «Все життя по сходах я збирався сам»
Член комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування Начальник комунального підприємства "Інспекція з благоустрію м. Житомира"

Ми зустрілися з Юрієм Анатолійовичем у його кабінеті КП «Інспекція з благоустрою». У приймальній висить календар «Партії регіонів», в кабінеті – портрет Віктора Януковича. На столі охайно складені папери. Хазяїн приміщення одягнений у синій костюм, на лівій руці німецький годинник, у руках теребив стильну ручку.

Став депутатом, щоб допомагати людям. Рішення балотуватися в міську раду не було спонтанним бо я завжди мав активну життеву позицію. Мій перший депутатський досвід був у Богунський районній раді.

Не складно бути депутатом. З часом ти просто розумієш, що правильно, а що ні. Я прагну захищати житомирян та допомагати їм.

Відео дня
style="text-align: justify;"> Виборці найчастіше звертаються з питаннями комунальних проблем, які рано чи пізно, але вирішуються. Були і фінансові прохання. Я неодноразово купував людям ліки, фінансував подорожі школярів мого округу на наукові Олімпіади за кордон.

Я член «Партії регіонів». Обрав цю партію тому, що вважаю-це єдина партія, яка іде виваженим та впевненим курсом до стабільності звичайних людей.

Проблеми на моєму окрузі виникають постійно, як і на інших. Але те, що я пообіцяю – завжди виконую. Зараз на вулиці Корольова хочу поставити світлофор. Обов'язково встановлю пункти доочистки води на своєму окрузі в найближчий час.

Маю 15-річного сина. Він навчається у школі, займається музикою: грає на ударних інструментах, кселофоні, гітарі. Займається дзюдо. В цьому віці дуже важливо, щоб дитина займалась чимось цікавим та корисним, тоді не залишится часу на дурниці.

Мрію, щоб мій син став справжньою людиною тому намагаюся приділяти йому багато уваги. Навчаю його тому, що сам вмію.  Він моє майбутнє. Хочу, щоб він був кращим ніж я та досягнув ще більших висот.

Хочу, щоб моя дружина сиділа вдома. Але їй подобається робота. Вона викладає англійську мову в Житомирському інституті медсестринства.

Я люблю свій дім, який сам збудував. Він знаходиться в надзвичайно мальовничому місці. Саме там я почуваюсь затишно.

Маю собаку, кавказьку вівчарку Сьому і кішку Люсю. Кішку можна й не годувати – вона усіх місцевих миш поїдає незважаючи на своє елітне походження.

Головне  – читати щось добре та позитивне. Сучасній молоді порадив би читати більше про історію свого краю. Люблю історичні книги, детективи, книги військової тематики.

Я все життя по сходах збирався сам. Я николи не був чьїмось протеже. Сьогодняшне мое положення в суспільстві - то є результатом батьківського виховання та моєї наполегливої праці. Може й тому я не маю кумирів.

Прагну з кожним днем ставати кращим.

Я дуже принципова людина. Завжди дотримуюсь свого слова.

Хочу, щоб люди ставилися до мене так, як я до них. Я завжди ставлю себе на місце людини, щоб краще її зрозуміти.

Я люблю готувати різноманітні страви на мангалі. Коли було більше часу –  їздив на полювання, рибалку. Зараз чоловічі ігри відійшли на другий план.

Позбувся своєї єдиної шкідливої звички. Три роки тому –  кинув палити. У мене покращилося здоров`я. Жалкую лише про те, що не зробив цього ще 20 років тому.

На даний момент я щасливий. У мене хороша сім`я і все у мене добре. 

Я живу там, де виріс, де катався з друзями на санках, приходив до бабусі та їв борщ з російської печі та домашнім хлібом. Нажаль, я такий вже ніколи не спробую. Це ностальгія за дитинством.

Найкращим порадником для мене завжди була моя мама. Вона допомагала мені мудрим словом. Нажаль я втратив її п'ять років тому.

Мені важлива думка моєї дружини. Сьогодні вона моя головна підтримка та порадниця.

Я ціную і прислухаюсь до чужої думки. Вміння йти на компроміс вважаю найвищою політичною мудрістю.

Головне у житті займатися тим, що подобається. Ти маєш бути захоплений цією роботою. Найголовніше віддаватись цьому з усією душею.

Бажаю житомирянам здоров'я, добробуту та злагоди в їх сім'ях.

Я дуже люблю Житомир.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 На базі Класу безпеки житомирські рятувальники навчають підростаюче покоління азам безпеки 17:00 Як отримати компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб 16:41 Верховна Рада ухвалила закон про мобілізацію засуджених 16:20 32-річного чоловіка засуджено до довічного ув’язнення за жорстоке вбивство подружжя на Народиччині Від читача 17:10 Популяризуємо українське. У Житомирі проведуть безоплатний майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки 16:19 На базі 10 ЦНАПів області створено Центри рекрутингу 16:10 Містян просять бути готовими до відключень електроенергії 16:00 Житомир зустріне 11-й Чілдрен Кінофест 15:40 Патрульний знайшов гаманець із документами та повернув власниці 15:19 На Житомирщині судитимуть організовану групу, яка займалася контрабандою лісу photo_camera 15:00 Антициклон принесе в Україну сонячну і прохолодну погоду 14:40 Уряд затвердив перелік документів для проходження медико-соціальної експертизи 14:18 Досі не вдається витягнути автівку, яка провалилася у фонтан на Михайлівській. ВІДЕО photo_camera 14:00 Внаслідок атак росіян по всій Україні можливі відключення електрики з 18 до 23 години 8 травня 12:40 У Звягелі всю ніч безрезультатно тривали пошуки безвісно зниклого 16-річного хлопця 12:35 Поблизу Миколаївки Звягельського району - масштабна ДТП з пожежею: загинуло двоє, травмовано троє людей photo_camera 12:20 У Житомирі вшанували борців з нацизмом з нагоди Дня пам’яті та примирення photo_camera 12:00 Він з 10 років мріяв служити в «Азові» 11:30 На Михайлівській вантажне авто провалилося у непрацюючий фонтан photo_camera 11:20 Росіяни знову атакували енергетику України - серйозно пошкоджені три ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up