Михайло Пухтаєвич: «Хочете змін – почніть з себе»

Михайло Пухтаєвич: «Хочете змін – почніть з себе»
Заступник голови комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування Інтерв`ю з Михайлом Георгійовичем виявилося найоригінальнішим. У чорному «Лексусі», роз’їжджаючи по вечірньому Житомиру, журналіст «20 хвилин» не тільки поспілкувалася з депутатом міської ради, але й познайомилася зі старшим сином Андрієм та молодшим Дмитром, яких дбайливий тато забрав після шкільних занять. Михайло Георгійович з гордістю показував фото та відео дітей, свої здобутки, розповідав про благодійність. Батько трьох дітей, хороший чоловік, успішний бізнесмен, благодійник, людина, про яку пишуть книжки і депутат міської ради.

Рішення стати депутатом міської ради було випадковим - порадили друзі та родина. Відтоді стало менше часу та більше відповідальності.

Займатися благодійністю стало простіше: відкрилися нові можливості. Але прохань від виборців стало більше. За день по декілька разів звертаються з різними проблемами, частіше за матеріальною допомогою.

Балотуючись у депутати, я ставив собі за мету покращити дороги у своєму окрузі та надалі займатися благодійністю.

Відео дня
style="text-align: justify;"> Депутати – це представники влади.

Основні проблеми житомирян – погані дороги, неякісні комунальні послуги, водопостачання та опалення. Якщо ставити пріоритетним вирішення цих проблем та покращення надання комунальних послуг, то громадську думку стосовно бездіяльності влади було б змінено.

Після того як успішно склалися справи з бізнесом, я почав займатися благодійністю.

Люди, які кажуть, що вони нічого не встигають. Вони просто не вміють планувати свій час. У мене багато вільного часу.

Всіх проблем та питань однозначно не вирішити. Потрібно правильно розставити пріоритети.

Хочеш щось змінити – почни з себе. Тоді все буде - зможеш досягнути тих цілей, яких прагнеш.

Для мене головна цінність у житті – це родина: дружина та діти. Я зустрічався з дружиною 5 років перед тим як одружитися.

У людських стосунках найбільше ціную порядність.

Відпочиваю з родиною завжди активно та екстремально. У нас немає традиції вихідні проводити перед телевізором. Навпаки, намагаємося вирватися з міста. Любимо гуляти на природі, кататися на квадроциклах.

Я захоплююся технікою, мотоциклами, усім тим, що заводиться. Маю два власних мотоцикла та 4 квадроцикла. Люблю з дітьми на них кататися, хоча це й певною мірою небезпечно. Зате хлопці мої стануть справжніми чоловіками.

Я віруюча людина. Щонеділі з родиною ходжу в церкву.

Книга «Когда власть не от Бога» лежить у моїй кімнаті на столику біля ліжка. Тому я вважаю, що це моя настільна книга.

Я захоплююсь людьми, які мають колосальний життєвий досвід. Для мене прикладом для наслідування виступають люди, які досягли успіху в житті: як у створенні сім`ї, так і у роботі. В першу чергу це політики, серед яких можу відзначити Рузвельта.

Мені імпонує Петро Порошенко. Я захоплююся його досягненнями та здобутками.

Маю одну шкідливу звичку – час від часу починаю палити. То покину, то почну знову. Але ніяк повністю не можу позбутися цього.

Я пишаюся своїми успіхами, коли починаю щось робити і це вдається.

Найбільше  пишаюся дружиною та дітьми, досягненнями старшого Андрія. Дмитро танцює та гарно декламує вірші. Єдина донечка Ксюша ще маленька, і часом мені її складно зрозуміти. Вони всі троє зовсім різні. Але я їх дуже  люблю.

Яскравий спогад мого дитинства – це купівля першого велосипеда. Пам’ятаю, як бабуся мені його з самого Мінська замовляла. Наче це було вчора.

Мрію про ще одну донечку та синочка.

Житомирянам я б побажав не ставитися критично до влади, а брати участь у обговоренні проблемних питань, які стосуються покращення міста.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up