Кращі підприємці вже реєструються на конкурс «Народний Бренд 2021», а ви?

Кращі підприємці вже реєструються на конкурс «Народний Бренд 2021», а ви?

Розпочався прийом заявок на участь у конкурсі «Народний Бренд 2021», у якому кращих у різних номінаціях обирають ті, для кого ці товари і послуги призначені, – споживачі.

20 рік поспіль RIA Media проводить конкурс «Народний Бренд», у якому переможців визначають самі споживачі. Якщо у попередні роки конкурс відбувався у 5 містах України, зокрема і у Житомирі, то у 2021 році він охоплює 23 міста. 

У Житомирі організатором конкурсу є газета «20 хвилин Житомир» і ПП «Медіа Ресурс». Його девіз – «Ви вибираєте – ми нагороджуємо!» – говорить сам за себе, адже перемога у «Народному Бренді» означає, що ваш товар чи послуга, на думку більшості жителів міста, кращі і заслуговують на визнання. 

Для компаній, які не так давно розпочали роботу, участь у конкурсі – це дуже гарна нагода заявити про свою діяльність великій аудиторії. Для брендів, які тривалий час у бізнесі, – це можливість ще раз підтвердити своє визнання і репутацію кращих. 

Відео дня

Голосування у «Народному Бренді» триватиме з 1 листопада до 12 грудня включно, а імена переможців у різних номінаціях стануть відомі 14 грудня. 

Запрошуємо представників бізнесу зареєструвати свій бренд (компанію) для участі в конкурсі «Народний Бренд 2021» і позмагатися за перемогу.

Для додаткової інформації звертайтесь за телефоном: 067 412 89 81 або пишіть на пошту [email protected].

Коментарі

keyboard_arrow_up