«ЕКО ТАКСІ 7737» – найкраща компанія Житомира в номінації «Таксі» (Новини компаній)

«ЕКО ТАКСІ 7737» – найкраща компанія Житомира в номінації «Таксі» (Новини компаній)

За підсумками голосування у конкурсі «Народний Бренд» цьогоріч компанія «ЕКО ТАКСІ 7737» стала кращою компанією Житомира у номінації «Таксі».

«Перемога у конкурсі «Народний Бренд» для нас — це визнання. Це один з найважливіших чинників нашого успіху. Адже визнання - це лояльність клієнтів. Ми постійно намагаємося підіймати рівень нашого сервісу. І ця нагорода означає, що наші клієнти це відчувають, - прокоментував директор ЕКО ТАКСІ 7737 Житомир Єлісєєв Олег Валерійович. - Наші клієнти – найбільший мотиватор для нас, адже комфортнішими, сучаснішими, безпечнішими і просто кращими ми стаємо саме завдяки їм».

Директор ЕКО ТАКСІ 7737 Олег Єлісєєв

 

Бути кращим у чомусь – це не тільки говорити про це, а й підтверджувати слова діями. 

«Ми просто любимо свою роботу. Клієнти кажуть, що у нас чудове обслуговування, диспетчери привітні та уважні водії до кожного пасажира. Пасажири це відчувають. А відтак і довіряють нам та  знову й знову користуються нашими послугами. Нам надзвичайно приємно і цінно, що житомиряни визнали нас кращими. І ми безмежно вдячні за довіру. Головне, тримати «марку» і з душею  ставитись до справи, якою займаєшся», - розповідає директор.

Комфорт, безпека, зручність - щодня ці слова підтверджує на практиці служба ЕКО ТАКСІ 7737 у Житомирі.

«24/7/365, у будь-яку погоду та за будь-яких обставин, численний колектив ЕКО ТАКСІ 7737 працює над вдосконаленням власного сервісу. Адже ми розуміємо, що задаючи високу планку в стандартах перевезень пасажирів, ми допомагаємо тисячам житомирянам комфортно вирішувати свої транспортні питання», - говорить директор.

Компанія робить все можливе для забезпечення комфорту та безпеки клієнтів, адже для них це є пріоритетом.

«Головне - ми всю роботу будуємо для людей. Все, що б ми не починали робити – ми робимо для того, щоб клієнту було комфортно користуватися послугами нашого таксі. Те саме стосується й наших працівників. Важливо, щоб і їм було комфортно працювати. Адже це синергійно має відношення і до клієнта. Ми працюємо з людьми й для людей та робимо все, щоб клієнт отримав саме те, що йому потрібно. Наші клієнти – головне натхнення для досягнення перемог і у наступні роки», - продовжує керівник.

ЕКО ТАКСІ 7737 – соціально відповідальна компанія, яка дотримується всіх вимог МОЗ для запобігання розповсюдження COVID – 19 і зобов’язує водіїв під час виконання будь-якого замовлення бути в масці. А також авто щоденно проходять мийку та дезінфекцію салону.

«"Робити як для себе" - це не просто слова, а основний підхід нашої роботи. Банальна істина, але вона дієва, це вчиняй з іншими так, як хочеш, щоб відносились до тебе», - запевняє Олег Валерійович.
Офіційна ліцензія на перевезення, чисті та завжди cправні автомобілі, ввічливі диспетчери та охайні й привітні водії, можливість розрахунку банківською карткою, а також змога працювати по безготівковому розрахунку з ПДВ і без із корпоративними клієнтами – все це переваги сервісу ЕКО ТАКСІ 7737. У цьому можете переконатися самостійно кожен житомирянин, просто замовивши таксі за номером 7737.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up