Володимир Ключанський: "Коли медицина перетворюється на бізнес, тоді пріоритететом не є пацієнт, а гроші" (Політична реклама)

Володимир Ключанський: "Коли медицина перетворюється на бізнес, тоді пріоритететом не є пацієнт, а гроші" (Політична реклама)

Володимир Ключанський - кандидат у депутати до обласної ради  від політичної партії «Наш край». 

- Те, що сьогодні відбувається в охороні здоров’я України, - «позитивною реформою» назвати важко, оскільки нова система вітчизняної охорони здоров’я перетворюється на бізнес. Коли медицина перетворюється на бізнес, тоді пріоритетом не є пацієнт, а гроші, хоча має бути навпаки. Пріоритетом охорони здоров’я повинно бути виключно життя та здоров’я людини.

Багато років нам розповідали, що наша медицина найгірша в світі, але це робилося лише для її дискредитації, бо це неправда. Адже настільки охоче беруть на роботу наших лікарів і медичних сестер у найбільш розвинутих країнах світу.

І в цьому році вся країна побачила і відчула всі «прєлєсті» реформи в боротьбі із масштабними епідеміями.

Я як лікар з багаторічним стажем, хочу сказати, що тільки справжнім професіоналам, які знають, як привести в порядок те, що роками знищувалося, під силу це зробити.

«Наш край» - партія, яка об’єднала відповідальних, активних, цілеспрямованих людей, які мають досвід роботи та бачення напрямку, який допоможе зробити позитивні зміни. Завдяки децентралізації громади отримають якісну та доступну медицину. Команда «Нашого краю» буде відстоювати та контролювати зміни в системі охорони здоров’я, які мають відбуватися в інтересах людей.

Щиро вірю, що буде створено таку модель охорони здоров’я, яка буде функціонувати за зрозумілими й однаковими для всіх правилами, а медики будуть горді від того, що мають можливість виконувати свої професійні обов’язки».

 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 Четверо жителів Житомирського району втратили 17 тисяч гривень, повіривши шахраям 17:30 Окружна прокуратура через суд стягнула кошти на користь міського бюджету Бердичева 17:00 Яку грошову допомогу може отримати безробітний в Житомирі 16:41 На Звягельщині екоінспектори виявили незаконну порубку більш ніж пів тисячі дерев Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 16:19 У Житомирі попрощалися з загиблими Захисниками 16:08 Оновлений список терміналів поповнення та продажу CityCard 16:00 У Житомирі відбувся чемпіонат України з легкої атлетики: наша область посіла 1️ місце photo_camera 15:40 Патрульні завадили викраденню автівки в Житомирі 15:20 Екологи дослідили проби води із р.Тетерів у Житомирі - незначне забруднення може бути наслідком природних явищ 15:00 Відключення світла: міністр енергетики порадив економити і готуватися до важкої зими 14:41 Лови талон простіше: відтепер у ТалонБоті іспити, реєстрація авто та обмін посвідчення водія 14:20 У Малині вночі горів будинок на двох господарів 14:00 На околиці Житомира знайшли гранату та боєприпас 12:40 Яка буде пенсія при зарплаті у 20 тисяч: розмір здивує 12:20 Погода у Житомирі: мінлива хмарність, максимум температури - +16 градусів 12:00 Основні норми Закону про мобілізацію щодо медичної сфери 11:50 Компанія «Акріс Груп» привітала мешканців Житомирщини з Великоднем (Новини компаній) 11:40 У Червоному чоловік через ревнощі підпалив автомобіль 34-річній знайомій 11:21 Три індустріальних парка Житомирщини увійшли в спеціальний каталог з можливістю залучення інвестицій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up