Власна свердловина – це найбільш зручний і надійний спосіб водопостачання будинку

Власна свердловина – це найбільш зручний і надійний спосіб водопостачання будинку

Власна свердловина гарантує постійну подачу води, яка буде придатна для пиття і побутових потреб.

Житомиряни особливо гостро стикнулися з проблемою водопостачання, Тетерів забруднюється відходами, воду використовувати для приготування їжі неможливо, а тариф захмарний. Розв’язати ці проблеми може наявність власної свердловини, адже всім відомо, що підземні джерела це одні з найкращих джерел чистої води.

Оцінивши складність та обсяг робіт, багато хто розуміє, що вирішити завдання облаштування свердловини на ділянці самостійно досить складно. Адже необхідно мати не тільки знання і навички, а й дороге обладнання.

Відео дня

Наша область характеризується розміщенням на гранітному щиті (кам'яниста порода). Це означає, що на Житомирщині буряться переважно гранітні свердловини глибиною в середньому 55 метрів. Як правило, вода з гранітних свердловин гарної якості.

Щоб буріння пройшло правильно й з урахуванням усіх можливих нюансів та ризиків, варто довірити цю справу професіоналам, що мають достатній досвід роботи та усе необхідне технічне оснащення. Справжніми житомирськими професіоналами можна назвати компанію «Жива вода», що займається бурінням свердловин у Житомирі та Житомирській області понад 7 років. 

Термін служби свердловини при правильному облаштуванні,   використання якісних матеріалів та регулярному технічному обслуговуванні може досягати 50 років.

Спеціалісти допоможуть вам правильно підібрати територію та встановлять свердловину згідно з чинними законодавчими та технологічними вимогами. Ба більше, компанія надає послуги по встановленню фільтрації та проводить хімічний аналіз води після того, як пробурять свердловину, за допомогою такого аналізу можна дізнатися наскільки якісна вода.

Для проведення бурильних робіт компанією «Жива вода» використовується малогабаритна техніка роторного буріння, що дає можливість проводити бурильні роботи у важкодоступних місцях. Гарантія на свердловину становить 5 років. Після встановлення компанія надає повний пакет дозвільних документів.

Плануючи буріння свердловини, варто орієнтуватися на карту глибин та свої потреби, а досвідчені співробітники компанії за необхідності зможуть допомогти порадою та провести гідророзвідку. 

Компанія «Жива вода» йде на зустріч своїм клієнтам, тому надає можливість кредитування власних послуг під 2,5% від суми.

Професійне буріння свердловин на воду забезпечить вам безперебійне водопостачання та значну економію фінансів у перспективі. Підземний водозабір, виконаний спеціалістами по всім правилам – це зручність для господарів та відсутність можливих проблем у майбутньому.

Для консультації та замовлення послуг буріння свердловин звертайтесь за номером: 

073-215-21-12, 

067-726-82-17.

https://zhivavoda.zt.ua/burinnya-skvazhyn


 

Коментарі

keyboard_arrow_up