«Великий бокс" на "Інтері": Олександр Гвоздик готовий до титулу абсолютного чемпіона

«Великий бокс" на "Інтері": Олександр Гвоздик готовий до титулу абсолютного чемпіона

У суботу, 19 жовтня, о 04:30 глядачі програми «Великий бокс» побачать пряму трансляцію об'єднувального поєдинку між чемпіоном світу в напівважкій вазі за версією WBC українцем Олександром Гвоздиком і чемпіоном світу в цій же ваговій категорії за версією IBF росіянином Артуром Бетербієвим.

Поєдинок іменитих напівтяжів пройде на арені Liacouras Center у Філадельфії (США).

Це вже не перша зустріч боксерів: перший поєдинок пройшов в рамках аматорського турніру в 2009 році. Тоді в першому раунді Гвоздик достроково програв. Тепер у українця з'явився шанс взяти реванш, але вже на профі-рингу, а також об'єднати два пояси - WBC і IBF.

Відео дня

«Зараз відразу кілька наших боксерів-зірок намагаються стати абсолютними чемпіонами світу, - прокоментував подію керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. - Цього статусу в першій важкій вазі вже досяг Олександр Усик - тепер він намагається повторити своє досягнення в суперважкому дивізіоні. А Ломаченко впритул підійшов до абсолютного чемпіонства в легкій вазі - не вистачає одного пояса. Свій шлях також починає Олександр Гвоздик і відразу чи не з самого сильного опонента в категорії - Артура Бетербієва. Підігріває інтерес до бою і той факт, що в цьому поєдинку все може скластися зовсім несподівано і неоднозначно. Чи зможе наша надія і гордість зломити опір дуже і дуже небезпечного суперника?».

Зараз на рахунку у Олександра Гвоздика 17 перемог в 17 поєдинках, 14 з яких - нокаутом. Крайній бій українець провів в березні цього року - Гвоздик захистив титул, вигравши технічним нокаутом в п'ятому раунді у француза Дуду Нгумбу. Не дуже відстає в результатах і Бетербієв, який провів 14 поєдинків і всі виграв нокаутом. Крайнім суперником росіянина стіл уродженець Боснії і Герцеговини Радівоє Калайджіч. Але чи вдасться Бетербієву перемогти і Олександра Гвоздика?

А напередодні бою, в п'ятницю, 18 жовтня, о 22:00 в ефірі «Інтера» - спецпроект «Олександр Гвоздик. Перемоги в рингу і в житті». В ексклюзивному інтерв'ю ведучому «Великого боксу» Роману Кадеміну Гвоздик офіційно оголосив, що йде за титулом абсолютного чемпіона світу і чесно розповів, чи має на нього вплив той факт, що Бетербієв вже перемагав його десять років тому. Чим ще поділився з «Великим боксом» український чемпіон - дивіться на "Інтері" вже в цю п'ятницю!

А бій Гвоздик-Бетербієв дивіться в програмі «Великий бокс» в суботу, 19 жовтня, о 04:30 на телеканалі «Інтер».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up