У цей вечір розквітнуть жоржини. Співачка Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Житомирі (Новини компаній)

У цей вечір розквітнуть жоржини. Співачка Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Житомирі (Новини компаній)

Пориньте у світ величі рідної культури! Народна артистка України, співачка Наталія Бучинська 31 березня виступить у Житомирі із великою сольною програмою.

Вечір обіцяє стати особливим для усіх прихильників української музики та таланту артистки. Подія відбудеться у Драмтеатрі та розпочнеться о 19:00, повідомили організатори VINIL concert agency.

У цей вечір Наталія Бучинська представить програму під назвою "Жоржини", яка готує спеціально для жінок і всіх, хто цінує красу та музику. У своєму зверненні до глядачів, артистка наголошує: “Кожна українка – це прекрасна квітка. Чи це маленька дівчинка, чи мати, чий син боронить рідний край, чи бабуся, котра веде холодним ранком внука у садок, – саме вони і є тими чудовими українськими квітами – жоржинами”.

Відео дня

Програма вечора буде різноманітною та включатиме сердечну лірику, відкоректована війною, адже лінія жіночої долі є оберегом героїчної історії України. Також у цей вечір звучатимуть запальні танцювальні композиції та українські народні пісні, які торкнуться до душі кожного присутнього.

“Концертна програма «Жоржини» – це живий звук, несподіванки, сюрпризи та дві години прекрасної української пісні! Ви варті того, щоб почути краще, своє, миле серцю і душі, а також поспівати з улюбленою Народною артисткою України Наталією Бучинською. Не пропустіть зустріч з прекрасною українською піснею!”, – запрошують на подію організатори VINIL concert agency.

Квитки на подію за посиланням:
https://zhytomir.karabas.com/ua/nataliya-buchinska-18/order/                                                                 Промо: https://www.facebook.com/vinil.agency/posts/pfbid0fYCHHuTSiyTnTaabPHBL9NS7xEevs2YFPvvXZspU4Z4XPV7sTxnpch7N2yreyPE8l?__tn__=,O






 

Коментарі

keyboard_arrow_up