У славному місті древлян – Коростені було представлено потужну команду від «Нашого краю» (Політична реклама)

У славному місті древлян – Коростені було представлено потужну команду від «Нашого краю» (Політична реклама)

18 вересня в Коростені відбулась презентація місцевого осередку політичної партії «Наш край».

«Наш край» - це не лише гарна назва, Це перш за все - люди, що згуртувалися за своїми моральними якостями, люди, у яких схожа соціальна місія – добробут рідного краю.

На презентації зі вступним словом виступив голова Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край» Сергій Диняк: «Мене не піднімав соціальний ліфт, Все, що я маю, я досяг своїми зусиллями, розвитком і вмінням. Ми прийшли з однодумцями для того, щоб бути почутими. Ми не хочемо нікому нав’язувати політичні вподобання, адже ми прийшли для того, щоб розвивати наші територіальні громади. Мені приємно, що сьогодні зі мною поруч на політичній арені ті ,хто розділяють мої погляди і громадську позицію.

Очоливши Житомирську обласну організацію політичної партії «Наш край», хочу відмітити, що діяльність партії спрямована на розбудову сильної держави із професійною владою, з розвинутим місцевим самоврядуванням, зі стабільною економікою, з гарантіями чесного бізнесу та гідного і чесного життя громади.

Мене завжди дратувала фраза: «я поза політикою». Ми не поза політикою, ми частина політики. Усі розсудливі люди вболівають за розвиток і становлення свого міста, селища і села, за розвиток держави загалом. Ми повинні позитивно впливати на соціально-економічні процеси, які покращують умови життя громад України».

«Наш край» – команда професіоналів та господарників, команда, яку не потрібно навчати – вони вже знають, як правильно працювати.

Міський голова Коростеня Володимир Москаленко висловив свої слова підтримки політичній партії «Наш край»: «Ми дійсно багато працюємо над тим, щоб місто Коростень мало «свій почерк», щоб воно було впізнаваним. І все, що ми робимо - це все для громади міста. Як на мене, у партії «Наш край» зібралися саме ті люди, хто знає, вміє і буде робити кожне місто кращим», наголосив пан Володимир.

«Я впевнений, що наша партія коростенців не підвела і вони нам довіряють. Ми маємо у своїй команді професіоналів у різних галузям, і саме з такою командою мені приємно йти до перемоги», запевнив Василь Куницький, голова міської партійної організації «Наш край».

Представив поіменно команду місцевого осередку голова фракції "Наш край" в Коростенській міській раді Володимир Стужук.

Ніхто з представлених в цей день кандидатів не піднявся на жодному соціальному ліфті, кожен з них сходинка за сходинкою працею та інтелектом здобував авторитет серед коростенців. Кожен з них став відомим не тому, що вони знімали про себе якесь кіно чи ролики, а тому, що кожного дня вони працювали для інтересів громади Коростеня і для інтересів України.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах!
https://www.facebook.com/ НАШ-КРАЙ-Житомирщина-105351781072166/
https://instagram.com/nash_kray_zt?igshid=qwyxlulduk6i

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up