У Лугинах відбулася презентація команди місцевого осередку від політичної партії «Наш край» (Політична реклама)

У Лугинах відбулася презентація команди місцевого осередку від політичної партії «Наш край» (Політична реклама)

Під час заходу представили кандидатів до рад усіх рівнів.

Першим слово перед присутніми взяв голова Лугинської районної організації політичної партії «Наш край» Олександр Губарець, який окреслив основні проблеми в районі, шляхи їх вирішення: «У залі зібралися колеги та однодумці, які розділяють одну спільну думку. За фахом я податківець, але з 2006 року  почав працювати в Лугинській районній державній адміністрації. З 2008 року працював у районній раді. В 2015 році мої друзі покликали мене не просто працювати в раді, а почати щось змінювати на користь громади. Саме тоді мені запропонували очолити в Лугинах районну організацію політичної партії «Наш край».

Мені сподобався "Наш край" тому , що  це була політична сила, яка абсолютно не мала «вождя». Лідером є людина, яка очолює обласний осередок, яка очолює районний осередок, людина, яка просто є членом або прихильником даної партії. Мені це дуже сподобалось. Я приєднався до політичної партії «Наш край», - і це був виклик. І я можу сказати, що в 2015 році ми його виконали! Це були перші вибори, і нам вдалося спільною командою однодумців взяти участь в виборах до місцевих рад. Тоді до районної ради ми набрали більше 10%. Так склалося, що в нас повірили! Сьогодні я балотуюсь на посаду селищного голови. Чому так? Я хочу, щоб кожна людина, яка проживає в Лугинському краї, відчувала себе захищеною. Щоб вона відчувала стабільність і з певністю та  гордістю могла говорити, що « я – з Лугинщини!».

Завідуючий відділенням реанімації і інтенсивної терапії КНП «Лугинська центральна районна лікарня», кандидат в депутати до Житомирської обласної ради Володимир Ключанський зазначив: «Я працюю в Лугинському районі і живу в Лугинах 18 років. У 2001 році я перший раз приїхав в Лугини з Житомира, де раніше працював. У Лугинах я розбудовував відділення реанімації і інтенсивної терапії. В програмі політичної партії «Наш край» є розділ «Здоровий край». Мені це ближче, адже те, що зараз є в медицині, не подобається нікому. «Реформатори» підмінили реформи «економікою». Але це порушення Конституції. Медицина повинна бути одним з перших пріоритетів в державі».

Кандидат в депутати до Лугинської селищної ради Захар Шебета також додав:«Сьогодні ми зібралися не тільки, щоб представити кандидатів. Ми повинні скоординувати наші дії. Ці вибори найважчі за всю історію нашої незалежної держави, тому, що до влади бажають потрапити багато випадкових людей.  Наша задача, щоб до влади в Україні прийшли професіонали, а не випадкові люди. Саме в політичній партії «Наш край» є фахівці, які можуть змінити ситуацію в країні на краще».

Кандидат в депутати до Лугинської селищної ради Ігор Каменчук розповів, чому вирішив приєднатися до партії «Наш край»: «Я також уродженець Лугинського району, довгий час працюю в Лугинах. Коли я сам в себе запитую, чому вибрав «Наш край», то, по-перше, назва дуже рідна до душі, по-друге, в нашому районі партія «Наш край» представлена сильними лідерами, які є професіоналами своєї справи. Це і лікарі, і вчителі, і представники інших професій. Тому я впевнений, що прийде час, і ми обов’язково здобудемо нашу перемогу! Ми будемо працювати на благо нашої рідної Лугинщини, адже ми знаємо, як це робить. У кожного з нас є величезний досвід роботи».

А кандидат в депутати до Лугинської селищної ради Сергій Чорний наголосив, що "ми – команда однодумців»:«Я знаю кожного в цьому залі не один рік, більшість навіть з дитинства. Ми люди різних політичних поглядів в минулому, а зараз нас поєднала спільна мета: покласти край  непрофесіоналізму, що характерний   діючій владі.  Потрібно змінювати все. І тому ми тут,  кожному з нас небайдужа доля нашого краю. Це наша земля, нам на ній жити, і ми хочемо, щоб тут гідно жили наші внуки і правнуки. Я  вірю, що саме команда партії «Наш край» може це зробити!» – зазначив Сергій Чорний.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up