У Бердичеві презентували місцеву команду  партії " Наш край" (Політична реклама)

У Бердичеві презентували місцеву команду  партії " Наш край" (Політична реклама)

У вівторок 29 вересня у місті Бердичів відбулась презентація місцевого осередку політичної партії   «Наш край».

Відкривав захід Сергій Диняк – голова Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край»:

«Ми зібрали навколо себе господарників та професіоналів -  тих людей, які своїми справами багато зробили  для своїх громад. Тут зібрались ті люди, які знають, як працювати і для кого працювати, як розвивати свої громади. Зібралась команда однодумців, яка працює не на «київського лідера», а хоче працювати на свої громади. Ми хочемо, щоб нас почули як в маленькому селі, так і в нашому обласному центрі. Я більш ніж впевнений, що ми гідно пройдемо процес виборів. Ми вже заявили до виборчого списку більш ніж дві тисячі кандидатів у депутати. Тих людей, які не байдужі до того, що відбувається сьогодні у їх селі, селищі і місті.

Теперішні реалії, за якими мають проходити вибори, – складний процес. Це умови коронавірусної пандемії, нового регламенту проведення виборчого процесу, за яким раніше ніхто не голосував. Ситуація ускладнюється потоком «чорного» піару в бік нашої партії. Але я знаю, що ми витримаємо, ми будемо сильними та не зійдемо з дороги, коли пів шляху вже пройдено».

Діяльність партії «Наш край» спрямована на розбудову сильної держави, з розвиненим місцевим самоврядуванням, стабільною та сильною економікою.

 «Близько тридцяти років держава обіцяла нам колосальні зміни, на жаль, на даний час ми їх не бачимо. Тому, ми сьогодні повинні об’єднатися всією командою і йти до перемоги, бо тільки разом ми зможемо змінити на краще майбутнє наших дітей та нашого рідного краю», – зазначив під час виступу кандидат на посаду сільського голови Семенівської об’єднаної громади Олександр Хомич.

Кандидат у депутати до  Бердичівської міської ради Карина Білкова наголосила, що особисто для неї в пріоритеті - добробут молоді.

«Місцеві вибори на сьогодні - це не історія про запеклу боротьбу, а історія про «змінити наш край на краще». У кожного з нас є в пріоритеті наша область, місто, район і кожен з присутніх тут вже готовий та вже працює на покращення ситуації у рідному Бердичеві. Я за те, щоб йти тільки вперед.

Як у представника молоді у мене є велике бажання, щоб наша розумна та обдарована молодь залишалась у рідній країні. Щоб усі нові звершення втілювались тут, а не підіймали рейтинги інших країн.

Недарма топ три перших кроки партії «Наш край» – самодостатність, справедливість і здоров’я нації та нашої держави. Такий початок- це запорука успіху», – уточнила Карина Білкова.

«Насправді «Наш край» об’єднав у своїх лавах людей справи, які здатні досить швидко вирішити будь-яке питання. Знаєте, набридло вже підійматися ліфтами бо вихід з цього ліфту -  це дорога в нікуди. Кожен присутній тут щабель за щаблем йшов своїм шляхом. Нас чекають великі випробування, ми це розуміємо, але ми маємо йти до перемоги. Я хочу, щоб 25 жовтня стало для нас маленьким відрізком фінішу і ми рухалися далі – вперед», – під час свого виступу зазначив кандидат на посаду Андрушівського міського голови Сергій Марценюк.

Заключне слово висловив Ігор Ходак – заступник голови Житомирської обласної організації політичної партії  «Наш край» , депутат Житомирської обласної ради, генеральний директор ТОВ «ВІВАД 09».

«Ми зараз маємо неперевершену можливість досягти результату, донести нашу позицію виборцям тих районів від яких ми йдемо. Ми готові працювати, враховуючи наш досвід, енергетичний потенціал, здатність об’єднувати навколо себе кращих, використовувати теперішні знання для того ,щоб у наших громад було світле майбутнє», – наголосив Ігор Ходак.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка 15:40 Житомирські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників 15:21 З 1 квітня перерахують пенсії працюючим пенсіонерам 15:00 На "варшавці" дорожники ремонтують бар’єрне огородження photo_camera 14:41 Житомир і ще 13 обласних центрів стали «частково прозорими» у 2023 році — Transparency International Ukraine 14:20 Спортсмени Житомирщини стали переможцями чемпіонату України з вільної боротьби серед юніорів та юніорок photo_camera 14:00 За підтримки EU4Business для підприємців проведуть воркшопи щодо роботи з ШІ та автоматизації бізнесу 12:41 Військовослужбовцям 95 бригади, що отримали важкі поранення під час захисту України, вручили медалі Міноборони photo_camera 12:19 У Житомирі оголошено набір на безоплатний курс бізнес-школи 12:00 Перед судом постане 39-річний чоловік, який завдав 12 ран сусідові по кімнаті в селі Никонівка на Бердичівщині 11:40 У Житомирі відбудеться благодійний концерт «Птахи надії» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up