У 40 - крутіше всіх! Телеведучий Андрій Данилевич відзначає ювілей

У 40 - крутіше всіх! Телеведучий Андрій Данилевич відзначає ювілей

19 серпня відомий  телеведучий Андрій Данилевич відзначає 40-річчя. 

 

 

Зібраний і строгий в студії соціального ток-шоу «Стосується кожного», за її межами він підтягнутий, усміхнений і легкий. Здається, навіть зовні молодшає на добрий десяток років. Ті, хто зустрічає його за лаштунками дитячого талант-шоу «Крутіше всіх», на пробіжці або на дитячому майданчику з синами, дивуються: «Ой, у житті ви зовсім інший!». До дня народження Андрія ми зібрали кілька цікавих, але маловідомих фактів про нього. Який же він, Андрій Данилевич, насправді? І що допомагає йому стільки років знаходити в собі сили, щоб допомагати героям «Стосується кожного» розібратися з проблемами і налагодити життя, а юним даруванням з проекту «Крутіше всіх» - розкрити свої таланти?

Відео дня

Андрій Данилевич народився у Житомирі. Однак у телеведучого, як виявилося, є не тільки українське коріння. «Я часто в машині слухаю подкасти польською, - розповідає Андрій. - Мені і сама мова подобається, та й коріння у мене, власне, польське. Чистокровним поляком був мій покійний дід, на якого я дуже схожий, і вся його рідня - теж поляки. Я вважаю, що дуже важливо знати, хто ти, звідки ти, і підтримувати традиції і в своїй родині».

З дитинства Андрій серйозно займався спортом, був у складі збірної Житомирської області з плавання, у юнацькій збірній України. Але отримана під час змагань травма змусила його відмовитися від кар'єри професійного спортсмена. А юнацька любов привела його на одну з радіостанцій Житомира, а в підсумку - в журналістику.

Простота - те, що допомагає ведучому гармонізувати своє життя, бути щасливішим. «Я люблю простих людей і просту кухню. Не дотримуюся ніякої дієти, люблю їсти багато і смачно. Напевно, не набираю вагу, тому що як і раніше багато займаюся спортом - бігаю і плаваю».

Пару років тому Андрій Данилевич здобув другу вищу освіту. Він закінчив юридичний факультет Інституту післядипломної освіти Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. «Завжди хотів отримати другу вищу освіту, - ділиться телеведучий. - Професію міняти не збираюся. Зате знання закону допомагає мені в поточній роботі - розбиратися в історіях наших героїв».

Телеведучий примудряється на майданчику соціального ток-шоу «Стосується кожного» зберігати дивовижну витримку. Тільки колеги і найближчі знають, як йому буває важко: як після зйомок він переживає і погано спить, не може морально відновитися. «Буває, що їду додому зі зйомки, а в голові продовжую діалог з кимось із учасників програми, - говорить Андрій Данилевич. - Але ці історії, трагічні або щасливі, дозволяють мені бачити життя таким, яким воно є насправді».

Відомий телеведучий вражає і своїм вмінням спілкуватися з дітьми - на знімальному майданчику дитячого талант-шоу «Крутіше всіх». У середині вересня на телеканалі «Інтер» стартує ювілейний п'ятий сезон цього проекту. Андрій Данилевич не розкриває секрети нових випусків, але зізнається, що в цей раз він відкрив для себе неймовірні хобі і вперше разом з маленькими учасниками проекту спробував зробити багато нового. Наприклад, змайстрував повітряного змія своїми руками. Загалом, як казала героїня відомого фільму, дійсно, у 40 років життя тільки починається!

 

Коментарі (3)
  • Анна Воронина

    Мы Вас любим
  • Галина Опанасюк

    Андрію, вас вітають учителі Житомирської  школи14
  • Nadia Lobay

    Вітаю!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up