У 40 - крутіше всіх! Телеведучий Андрій Данилевич відзначає ювілей

У 40 - крутіше всіх! Телеведучий Андрій Данилевич відзначає ювілей

19 серпня відомий телеведучий Андрій Данилевич відзначає 40-річчя.

Зібраний і строгий в студії соціального ток-шоу «Стосується кожного», за її межами він підтягнутий, усміхнений і легкий. Здається, навіть зовні молодшає на добрий десяток років. Ті, хто зустрічає його за лаштунками дитячого талант-шоу «Крутіше всіх», на пробіжці або на дитячому майданчику з синами, дивуються: «Ой, у житті ви зовсім інший!». До дня народження Андрія ми зібрали кілька цікавих, але маловідомих фактів про нього. Який же він, Андрій Данилевич, насправді? І що допомагає йому стільки років знаходити в собі сили, щоб допомагати героям «Стосується кожного» розібратися з проблемами і налагодити життя, а юним даруванням з проекту «Крутіше всіх» - розкрити свої таланти?

Андрій Данилевич народився в Житомирі. Однак у телеведучого, як виявилося, є не тільки українське коріння. «Я часто в машині слухаю подкасти польською, - розповідає Андрій. - Мені і сама мова подобається, та й коріння у мене, власне, польське. Чистокровним поляком був мій покійний дід, на якого я дуже схожий, і вся його рідня - теж поляки. Я вважаю, що дуже важливо знати, хто ти, звідки ти, і підтримувати традиції і в своїй родині».

З дитинства Андрій серйозно займався спортом, був у складі збірної Житомирської області з плавання, у юнацькій збірній України. Але отримана під час змагань травма змусила його відмовитися від кар'єри професійного спортсмена. А юнацька любов привела його на одну з радіостанцій Житомира, а в підсумку - в журналістику.

Відео дня

Простота - те, що допомагає ведучому гармонізувати своє життя, бути щасливішим. «Я люблю простих людей і просту кухню. Не дотримуюся ніякої дієти, люблю їсти багато і смачно. Напевно, не набираю вагу, тому що як і раніше багато займаюся спортом - бігаю і плаваю».

Пару років тому Андрій Данилевич здобув другу вищу освіту. Він закінчив юридичний факультет Інституту післядипломної освіти Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. «Завжди хотів отримати другу вищу освіту, - ділиться телеведучий. - Професію міняти не збираюся. Зате знання закону допомагає мені в поточній роботі - розбиратися в історіях наших героїв».

Телеведучий примудряється на майданчику соціального ток-шоу «Стосується кожного» зберігати дивовижну витримку. Тільки колеги і найближчі знають, як йому буває важко: як після зйомок він переживає і погано спить, не може морально відновитися. «Буває, що їду додому зі зйомки, а в голові продовжую діалог з кимось із учасників програми, - говорить Андрій Данилевич. - Але ці історії, трагічні або щасливі, дозволяють мені бачити життя таким, яким воно є насправді».

Відомий телеведучий вражає і своїм вмінням спілкуватися з дітьми - на знімальному майданчику дитячого талант-шоу «Крутіше всіх». У середині вересня на телеканалі «Інтер» стартує ювілейний п'ятий сезон цього проекту. Андрій Данилевич не розкриває секрети нових випусків, але зізнається, що в цей раз він відкрив для себе неймовірні хобі і вперше разом з маленькими учасниками проекту спробував зробити багато нового. Наприклад, змайстрував повітряного змія своїми руками. Загалом, як казала героїня відомого фільму, дійсно, в 40 років життя тільки починається!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:39 135 таких викликів щодо домашнього насильства опрацювали бердичівські поліцейські з початку року 12:20 Вбив сусіда і закопав на своєму городі – жителя Бердичівського району засудили до 14 років позбавлення волі 12:00 Дворічний хлопчик постраждав під час ДТП на вулиці Покровській у Житомирі photo_camera 11:39 У цей вечір розквітнуть жоржини. Співачка Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Житомирі (Новини компаній) play_circle_filled photo_camera Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 11:19 Подружжя з Житомира організувало злочинну схему продажу гуманітарних автомобілів для ЗСУ photo_camera 11:10 Мистецтво розмови: як володіти англійською мовою впевнено та природно після курсів (Новини компаній) 11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up