Цілющі та захисні властивості ладану ( Новини компаній)

З усіх натуральних пахощів ладан вважається найсильнішим. Завдяки незвичайному складу ця ароматична речовина сильно впливає на енергетику простору, а також на духовний і фізичний стан людини.

Щоб відчути дивовижні можливості пахощів, варто замовити натуральний ладан на https://eleven-eleven.com.ua/ru/ladan/ – це інтернет-магазин з найбільшим асортиментом натуральної ароматичної продукції.

Склад та властивості?

Лалан є ароматичною смолою дерева Босвеллія, яке росте в Африці, Азії та на Аравійському півострові. У його складі є ароматичні смоли, босвелієва кислота, ефірні олії, камедь, мінерали та інші компоненти. Ці речовини надають ладану його характерний запах та особливі властивості:

Відео дня

Очищення простору та предметів. Аромат смоли дерева Босвеллія очищає житло від негативної енергетики та деструктивних програм. Він має дуже велику силу, тому здатний очищати будь-які предмети, прикраси і амулети.

Захист від зла. Ладан захищає від спрямованого на людину негативу та псування, тому смолу або масло можна використовувати як оберіг.

Набуття душевної рівноваги. Позбавляє тривог, нав'язливих думок, страхів і депресії. Він також допомагає впоратися із порушеннями сну.

Поліпшення фізичного стану. Ладан часто застосовують на лікування різних захворювань. Використовуючи його вдома, можна зміцнити імунітет, позбутися частих головних болів, нормалізувати обмін речовин.

Як правильно використовувати ладан?

 

Він продається у вигляді твердої смоли та ефірної олії. Спосіб застосування залежатиме від типу ладану та від Вашої мети. Для очищення простору найкраще вибирати смолу для обкурювання. Дуже важливо, щоб це був натуральний ладан, а не церковний. Адже для богослужінь у храмах зазвичай використовують не чисту смолу, а різноманітні суміші. Палять ладан не так, як інші пахощі. Саму смолу не підпалюють. Її укладають на спеціальну підставку з вугіллям і підпалюють саме ці вугілля.

Якщо ви хочете використовувати пахощі як амулет, смолу можна помістити в коробочку або скляну капсулу і носити з собою. Також можна виготовити ароматичний амулет з ефірної олії. Для цього можна купити спеціальний медальйон з м'яким прошарком, на який слід капнути кілька крапель олії.

Коментарі

keyboard_arrow_up