ТОП повербанків з бездротовою зарядкою (Новини компаній)

ТОП повербанків з бездротовою зарядкою (Новини компаній)

Часто трапляється, що телефон «сідає» в незручний час або немає світла, щоб підзарядити пристрій. Тоді у пригоді стає зовнішня батарея, якої вистачає на декілька підзарядок.

Як працює power bank

Сучасні смартфони за інтенсивного використання можуть розряджатися декілька разів в день. Це незручно, адже гаджет — важливий інструмент у всіх сферах життя. Серед переваг мобільних повербанків:

  • Можливість зарядити телефон у будь-якому місці в зручний час.
  • Просте використання, швидке підживлення.
  • Універсальність з’єднання. Можна підключати телефони, навушники, смартгодинники тощо.
  • Компактні розміри та невелика вага.

Повербанки відрізняються потужністю, ємністю, кількістю роз’ємів. За доступною ціною та високої якості можна купити повербанк у Львові на сайті або завітавши до магазину Алло. Великий вибір кольорів дозволяє підібрати модель на будь-який смак.

Як вибрати девайс

Основною характеристикою, на яку слід орієнтуватися під час вибору пристрою, є його ємність. Обирати необхідно гаджети з показниками від 10 000 мА·год, якого вистачає на дві повні зарядки смартфона. Але слід брати до уваги витрати заряду на роботу самого повербанку, підсвічення індикаторів, збереження енергії. 

Відео дня

Наступним показником є вихідний струм. На більшості повербанків вказано 1 чи 2 ампери. Якщо телефон використовує менші параметри, спрацює вбудований контролер. В іншому випадку збільшиться час підзарядки.

Найкращі повербанки з підтримкою бездротового заряджання

Для багатьох власників сучасних смартфонів бездротова зарядка — важлива опція. Ми підібрали декілька варіантів power bank, які підтримують заряджання без підключення кабелю. 

4Smarts Wireless VoltHub Ultimate 2 10000mAh

Коли немає світла, стане у пригоді повербанк від Wireless, одного заряду якого вистачає на 4–5 підзаряджень телефону. Швидко можна поповнити заряд планшета, смартгодинника, браслетів. 

Бездротова підзарядка дає суттєві переваги, коли немає змоги під’єднатися до мережі. Компактний пристрій не обтяжує рюкзак і не займає багато місця. Стильний дизайн, виконаний у чорному кольорі, приверне увагу покупців до гаджета. Приємно здивує покупців асортимент Алло у Львові своєю різноманітністю та великим вибором пристроїв за доступною ціною.

Xiaomi Mi Youth Edition 10000mAh

Універсальна мобільна батарея від Ксяомі стане в пригоді під час відключень світла або в поході. Світлові індикатори покажуть рівень заряду та необхідність додатково підзарядити пристрій. Ємності акумулятора вистачає на 2–3 повні зарядки телефону. Також можна підзаряджати планшети, браслети, навушники. Повербанк підключається до електромережі за допомогою кабелю. Достатньо 4 години для повного накопичення. 

Baseus 10000mAh 20W

За допомогою повербанку можна підзаряджати будь-які пристрої за стандартом Qi. Серед переваг пристрою виділяють швидке підживлення, яке перевищує стандартні зразки майже у 4 рази, можливість користуватися звичайними кабелями USB та одночасно підключати декілька пристроїв. Велика ємність батареї дозволяє 2–3 рази зарядити смартфон під час подорожі.

Коментарі

keyboard_arrow_up