Тонкощі вибору чоловічого светра(Новини компаній)

Тонкощі вибору чоловічого светра(Новини компаній)

Якісний теплий светр – головний маст-хев чоловічого гардероба. Проте вибрати таку обновку буває вкрай важко. В колекціях топових і маловідомих виробників чоловічі кофти відрізняються за фасоном, кольором, складом. За якими ознаками можна розпізнати зручну, теплу, практичну й невибагливу кофту? Все це знають і діляться професійними порадами спеціалісти інтернет-магазину ІНТЕРТОП, який займається продажем брендового одягу і взуття.

 

Популярні фасони й різновиди теплих чоловічих кофт

Чоловіча кофта для холодного сезону і за складом тканини, і за дизайном відрізняється від моделей для пізньої весни та початку осені. Одна з головних відмінностей теплого чоловічого светра – комір. Його висота, форма та товщина можуть бути різними. Тож кожен має можливість вибрати той фасон, в якому зручніше. Тим паче, що цього року виробники чоловічого одягу пропонують широкий вибір варіантів.

Топові варіанти чоловічих кофт для холодного сезону:

Відео дня

Вибір моделі залежить від особистих побажань чоловіка, його стилю життя. Проте не менш важливий критерій вибору – склад матеріалу кофти.

Який склад чоловічого светра найкращий?

Якщо потрібен максимально теплий светр, тоді слід вибирати серед варіантів, в складі яких переважає натуральна шерсть: овеча, мериносова, альпаки, верблюда. Для людей з чутливою шкірою кращим вибором стане кашемір.

Якщо потрібна кофта, яка буде створювати хорошу терморегуляцію (щоб було комфортно і на вулиці, і в теплому приміщенні), тоді добре вибирати серед варіантів, в складі яких, крім шерсті, є бавовна, шовк чи віскоза. Наявність в складі кофти поліестеру, акрилу, лайкри, еластану гарантує її зносостійкість та знижує схильність до пілінгу (появи ковтунців).

Сподіваємося, ця інформація допоможе вибрати чоловічий светр з важливими саме для вас властивостями. Тим паче, що в ІНТЕРТОП на речі чоловічого гардероба зараз діють приємні знижки.


 

Коментарі

keyboard_arrow_up