​​​​​​​SWEET.TV запрошує на концерт Павла Зіброва (Новини компаній)

​​​​​​​SWEET.TV запрошує на концерт Павла Зіброва (Новини компаній)
  • 17 червня у Житомирі відбудеться концерт народного артиста України Павла Зіброва у рамах благодійного туру «З піснями до перемоги».

Ініціатор і партнер туру ― національний онлайн-кінотеатр SWEET.TVSWEET.TV ― це наше, українське!  Організатор туру ― агенція івентів «Садиба мьюзік» ― постачальник найкращих позитивних емоцій.
Кожен глядач концерту стає волонтером, який допомагає ЗСУ. Бо кошти за придбані квитки  будуть направлені на закупівлю необхідного устаткування для наших захисників і захисниць.  Протягом туру вже зібрано 400+ тис. грн. За ці гроші була придбана «Машина Перемоги», автомобіль, який вже на передовій допомагає нашим воїнам здійснювати бойові завдання.
Глядачі концерту отримають подарунок від SWEET.TV ― сертифікат на вільний доступ до найкращого тарифного пакету на місяць, а це 250+ каналів, 10000+ фільмів без реклами, мультики і серіали.
Коли ви в останній раз відпочивали по-справжньому, коли дозволяли собі розслабитися і протягом декількох годин не вишукувати в інтернеті новини? Цей концерт дасть вам таку можливість, на яку ви так заслуговуєте. Це неймовірно крута нагода поєднати відпочинок для себе і допомогу для армії.
Придбати квитки можна у касах міста і на сайті Kontramarka.ua, Karabas.com, Internet-bilet.ua. Частина квитків буде передана безкоштовно нашим захисникам і захисницям та ВПО.
Все буде Україна!

Коментарі

keyboard_arrow_up