Соковижималка: незамінна техніка для кожної сім'ї ( Новини компаній)

Соковижималка: незамінна техніка для кожної сім'ї ( Новини компаній)

Соковижималка – популярний побутовий прилад на сучасній кухні.

Доступна ціна на це обладнання у магазинах Фокстрот (Львів) зробило його хітом продажу. І це не єдина причина популярності. Покупці відзначають у моделей відомих брендів низку переваг:

  • висока якість складання;
  • конструктивна простота;
  • легкість використання.

Достатньо заповнити один резервуар свіжими овочами, фруктами, коренеплодами, щоб за кілька секунд інша ємність наповнилася свіжим соком.

Відео дня

Сучасні технології в побутових соковижималках

Сучасні соковижималки – це ефективне обладнання:

  1. Техніка оснащується потужним двигуном із кількома швидкісними режимами. Переробляти можна не тільки м'які стиглі фрукти, а й тверді коренеплоди – моркву, буряк. Агрегати мають опцію автоматичного викиду вичавок. Це скорочує час отримання великих обсягів соку та спрощує процес для господині.
  2. Склянки для збирання соку виконуються із прозорого міцного пластику, стійкого до механічних впливів. Спостерігати за тим, як ємність заповнюється кольоровою рідиною, цікаво. Поширений обсяг резервуара – 1 літр. Відразу чотири склянки соку по 250 мл за один сеанс роботи обладнання. Вітамінного напою вистачить всім членам сім'ї.
  3. Сітка центрифуги з харчової нержавіючої сталі не боїться корозії через контакт із кислим середовищем. Усі деталі, які беруть участь у подрібненні корисної сировини та одержанні з неї соку, екологічно безпечні. Сік виходить без стороннього присмаку чи запаху.
  4. Система захисту від перевантаження та перегріву відключає прилад, якщо він починає працювати «на знос». В інструкції вказується допустимий час безперервної роботи. Його краще не перевищувати.
  5. Від випадкового увімкнення захищає опція блокування. Вона корисна, якщо у сім'ї маленькі діти.
  6. Ніжки з протиковзким покриттям забезпечують стійкість обладнання на гладкій робочій поверхні. Вмикається агрегат при щільно закритій кришці — додатковий захід безпеки використання.
  7. Просунуті моделі працюють за принципом дворівневого віджимання. М'якуш пресується двічі — це дає більший вихід соку.
  8. Соковижималки легко очищаються після сеансу роботи. Вимити робочі деталі можна проточною водою або в посудомийній машині.
  9. Виробники працюють над зниженням шумності роботи техніки. Сусідів не потурбує звук приладу, що працює.
  10. Сучасні соковижималки мають стильний дизайн, легко вписуються в модний інтер'єр.

Соковижималка дозволяє відмовитися від купівлі консервованих соків. Недарма ця техніка підкорила молодих мам, спортсменів та людей, які ведуть активний спосіб життя.

Коментарі

keyboard_arrow_up