Сергій Марценюк: «Необхідно залучити до управління громадами найкращих управлінців та професіоналів» (Політична реклама)

Сергій Марценюк: «Необхідно залучити до управління громадами найкращих управлінців та професіоналів» (Політична реклама)

Марценюк Сергій Михайлович – кандидат на посаду Андрушівського міського голови від політичної партії «Наш край».

Харизматичний лідер, вправний менеджер та відповідальний господарник, Сергій Михайлович Марценюк разом з потужною командою професіоналів представлятиме на місцевих виборах політичну силу  «Наш край».

Освітня та культурна сфери, охорона здоров'я, житлово-комунальне господарство, інфраструктура та соціальна сфера, розвиток мережі закладів культури – це ті вектори розвитку громади, які Сергій Марценюк вважає нині найважливішими та найнеобхіднішими.

«Необхідно гарантувати людям доступну та безоплатну дошкільну, повну загальну середню освіту. В громаді необхідна гарно продумана та налагоджена транспортна комунікація, аби діти могли швидко та безпечно дістатися до садочків та шкіл. Треба робити акцент на тому, аби зберегти вже існуючі заклади освіти, не допустити закриття шкіл та садочків. Це саме можу сказати і про медичну галузь – фельдшерсько-акушерські пункти є необхідними, а тому мають бути доступними та мобільними. Необхідно відшукати золоту середину у всьому, аби кожен мешканець громади відчував себе впевнено та захищено», - зазначив Сергій Марценюк.

Крім того, Сергій Марценюк зауважив, що у сфері ЖКГ та інфраструктури обов’язковою та першочерговою вимогою до новостворених комунікацій повинна бути їх довговічність та перспективність. Створення сприятливого інвестиційного клімату дозволить швидко та ефективно впроваджувати в життя прогресивні ідеї з розвитку громади. Проте центральна влада повинна надати місцевому самоврядуванню необхідні та достатні повноваження та можливості, аби громади самі могли вирішувати, як саме вони будуть розвиватися. Сергій Марценюк переконує: «Дублювання функцій та компетенцій необхідно припинити задля вільного розвитку сіл та міст».

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Незаконні оборудки з лісопродукцією вкрили в Олевській громаді 17:29 13- 17 травня - Європейський тиждень громадського здоров’я 17:00 Прокуратура Житомирщини домоглася стягнення з товариства майже одного мільйона гривень за непоставлену навчальним закладам електроенергію 16:41 Лісівники пропонують відвідати один зі 142 рекреаційних пунктів у різних куточках Житомирщини і Київщини photo_camera Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 16:19 Мобілізація в Україні: коли поліція може примусово доправляти людей до ТЦК – пояснення адвоката 16:04 "Полісся" виграло у "Кривбасу"з рахунком 1:0 16:00 Ціни на продукти: цибуля здорожчала, натомість стрімко здешевшала полуниця 15:41 Самбісти Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи photo_camera 15:31 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Петро Машталер 15:22 16 травня у Житомирі відзначатимуть День вишиванки 15:00 На Житомирщині зросла захворюваність на ГРВІ 14:40 В укритті у сквері на Лятошинського під час повітряної тривоги - ані душі photo_camera 14:19 На 10 років позбавлення волі засуджено жительку Бердичева за вбивство співмешканця 14:00 Неподалік Коростеня автівка з’їхала в кювет: постраждали водійка і пасажирка 12:39 У Брусилівській громаді в ДТП травмувалася пасажирка скутера 12:20 У Звягелі розшукують безвісно зниклого 28-річного Руслана Ониськова 12:00 В Україні збережеться прохолодна погода, потепліє у другій половині тижня 11:40 Нічний розбійний напад та смертельне побиття приятеля закінчилося для обох коростенців ув’язненням на 13 та 9 років 11:20 Під час пожежі у підвалі багатоповерхівки Бердичева вогнеборці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up