SANNA відвідає Житомир в рамках благодійного туру гурту СКАЙ на підтримку ЗСУ

SANNA відвідає Житомир в рамках благодійного туру гурту СКАЙ на підтримку ЗСУ
  • Артистка SANNA (сАнна – укр.), донька справжнього українського козака, Петра Ващика, прямує містами України дарувати свою творчість та щирі емоції спільно з легендарним гуртом СКАЙ. Зустрінемося:

Зустрінемося у м. Житомир

4 грудня, неділя | Початок о 18:00

вул. Театральна, 7 | Житомирський обласний телецентр

Ексклюзивно під час благодійного туру, вперше лунатиме дуетна пісня SANNA та Олега Собчука, лідера гурту СКАЙ – «Іду на січ», що й зародила ідею спільного туру артистів.

 «У жовтні під час перебування на передовій спільно з гуртом СКАЙ, підіймаючи дух українським воїнам, мені надіслали аранжування на козацьку пісню "Іду на січ". Колись її мене навчили співати батьки. Цю пісню ми слухали разом в машині, поки подорожували разом, і вона відклалася Олегу в серці, тому згодом він проявив бажання записати її разом. Тож, коли Олегу запропонували зробити благодійний тур, менеджерка СКАЙ запропонувала долучитися з дуетною піснею та іншими сольними піснями».

Це будуть особливі вечори для всіх українців та прихильників рок-гурту СКАЙ, якому цьогоріч в листопаді виповнюється 21 рік!

Обмежена кількість квитків доступна за попереднім придбанням.

Частина коштів з кожного квитка буде перерахована на офіційний рахунок НБУ відкритий для підтримки ЗСУ.

Концертні зали обладнані укриттям. У випадку повітряної тривоги концерт буде продовжено одразу по її завершенні.

  • Організатор благодійного туру: STAR LABEL
  • Інформаційний партнер: український незалежний музичний вісник MUZIKA UA MEDIA




 

SANNA – українська співачка, яка розпочала свій творчий шлях з 22 років. Більшу частину свого життя SANNA прожила в Америці, після чого повернулась в рідну Україну і розпочала кар’єру професійної виконавиці. На українській сцені SANNA дебютувала з міні-альбому «З Новим роком, Милий!» в грудні 2021 року. В лютому 2022 наступний реліз, «КоханняМогоЖиття» - це романтична історія, яка розповідає про сімейні цінності, які базуються на гармонії, взаємоповазі та, звісно ж, коханні. Зйомки кліпу проходили в горах, на Кривопільському перевалі. У головних ролях – люди, які є коханням життя співачки – її чоловік та діти. В червні 2022, Санна записала пісню, яку присвятила захисникам України, «Синочки, повертайтеся живими!» На вірш батька співачки, Петра Ващика. Батько співачки був верховним отаманом Українського Вільного Козацтва діаспори США та Канади. Музика by Mophom. В серпні 2022, нова робота під назвою «Там, де мій дім», присвячену усім українцям, які були вимушені покинути власну домівку через повномасштабне вторгнення росії на територію України. Автор та саундпродюсер пісні, Mophom. В жовтні 2022 з гуртом «Скай» об’їхали лінію передової, підтримуючи захисників України, співали патріотичних та козацьких пісень.

У своїй творчості SANNA закликає цінувати те, що маємо, адже маємо ми багато, все українське, та в першу чергу нашу мову. 

Саме тому артистка відвідує передову щоб підтримати збройні сили, саме тому зібрала команду професійних музикантів та вирушає у благодійний тур Україною для підняття духу нескорених українців!

SANNA у соц мережах:

Insta Facebook Tik Tok 

Коментарі (1)
  • Читач95

    Круто, обожнюю гурт скай обов'язково піду

keyboard_arrow_up