Потужну команду місцевого осередку від політичної партії «Наш край» презентували у Ємільчинському районі (Політична реклама)

Потужну команду місцевого осередку від політичної партії «Наш край» презентували у Ємільчинському районі (Політична реклама)

Неподалік Вересівки, що в Ємільчинському районі, відбулася презентація місцевого осередку політичної партії «Наш край».

 В місцевій команді господарників та професіоналів  - кандидати  у депутати від партії «Наш край» у місцеві ради: Ємільчинську селищну, Барашівську сільську, Новоград-Волинську районну та Житомирську обласну раду.

Відкрив захід депутат Житомирської обласної ради, директор ДП «Городницьке лісове господарство» Віктор Мельник:

«Я бачу ту команду, яка може прийти сьогодні на місцеві вибори і подолати будь-які проблеми і перешкоди, тому що ”Наш край” є тією силою, яка об’єднує професіоналів й потужних лідерів.

Я хочу передати побажання Сергія Диняка – голови Житомирської обласної організації політичної партії ”Наш край”: ”Сьогодні  ми усі тут зібралися, щоб ближче познайомитися, поділитися знаннями і досвідом, а також разом спланувати наші наступні кроки. Не маючи власної фракції у Верховній Раді та державного фінансування – Наш край став загальнонаціональною партією, а все тому, що в партії працюють успішні люди, які виступають за позитивні зміни та втілюють сподівання людей на краще».

«Якщо не ми, то хто?» – запитує директор ДП «Ємільчинський лісгосп» Олег Дідус. На його думку, сильним фахівцям потрібно брати все в свої руки, щоб отримати високі результати:

«Якщо не ми, то хто? Давайте поставимо собі питання. Я пишаюся тим, що я разом з вами. Ми гарна команда, ми представляємо різні важливі сфери життя, і у нас є всі можливості показати достойний результат. Тут зібралися справжні професіонали, господарники, до яких є довіра. Країна починається з кожного з нас, тому ми маємо об’єднуватися, щоб покращити умови життя не лише області, а і всієї країни».

Найбільш результативною стане команда, яка включатиме у себе справжніх титанів, досвідчених керівників у поєднанні з активною та зарядженою на успіх молоддю. За словами заступника генерального директора ТОВ «Ємільчине-льон» Віктора Лісового, саме таку команду зібрала політична партія «Наш край»:

«Ми всі представляємо окремі райони, і кожен хоче покращити життя в цьому районі, створити найкращі умови для їх жителів. Це все люди, які мешкають в цих районах, а це означає, що є взаєморозуміння з місцевим самоврядуванням, депутатами і людьми, в першу чергу. Партія «Наш край»  в Ємільчинському районі складається з людей, які працюють, займаються виробництвом, обіймають посади на благо людей: медики, освітяни, а це багато про що говорить, адже це фахівці своєї справи, з досвідом, знаннями».

Заступник голови Ємільчинської районної державної адміністрації Олександр Романюк зазначив, що політичну партію «Наш край» чекає перемога:

«Дивлячись на всіх вас, знаючи усіх вас, я впевнений, що це люди, які представляють різноманітні галузі суспільного життя на гідному рівні. Ми потужна сила, тому перемога за нами, і ми покажемо гідний результат, ми переможемо!»

Ємільчинський селищний голова Сергій Волощук зауважив, що спільними зусиллями «Наш Край» зможе зробити майбутнє області стабільним, економічно процвітаючим і потужним:

«Мені дуже приємно сьогодні бути з вами в команді, тому що тут зібралася еліта нашого району: медицина, освіта, бізнес, агробізнес, лісова галузь. Ми працюємо над розвитком нашої громади, а завдяки потужній партії “Наш Край”, з такою командою, ми зробимо майбутнє нашого рідного краю стабільним, економічно процвітаючим і потужним».

На завершення, Петро Лісовий – людина з найбільшим досвідом роботи, господарник та професіонал, урочисто вручив посвідчення кандидатів до районної ради та ОТГ.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up