Оксана Волкова: «Потрібно використовувати досвід кращих управлінців» (Політична реклама)

Оксана Волкова: «Потрібно використовувати досвід кращих управлінців» (Політична реклама)

Оксана Волкова - завідувачка  інфекційного відділення ЦМЛ №1, лікар вищої категорії, кандидат у депутати до Житомирської  міської ради по виборчому округу №4 від політичної партії «Наш край».

- Чому ви обрали для себе саме цю політичну силу?
- Передусім – це партія господарників, людей реальних професій, які сьогодні забезпечують комфортне життя мешканцям Житомира. Це фахівці, які знають, як робити ту чи іншу справу, і роблять її, не прикриваючись політичними гаслами.
В умовах децентралізації треба використовувати досвід кращих управлінців, багато з яких сьогодні в лавах партії «Наш край». Крім того, це політичне об’єднання створено не заради «обслуговування» конкретного лідера. Для цієї політсили лідери – цілі громади і території.
«Наш край» – це об’єднання успішних людей, професіоналів, компетентних у різних сферах. А я як медик зі свого боку намагатимусь поліпшити якість обслуговування, і стан медичної сфери загалом.
- Які ще ідеї партії «Наш край» збігаються з вашими особистими переконаннями?
- Будь-які реформи не матимуть перспективи, якщо підприємці не довіряють місцевому самоврядуванню, працівники – керівникам, а люди –  владі. Зараз як ніколи треба уміти єднатися, скільки всього ще треба і можна зробити для країни, для області, для міста, для людей. Після нас житимуть наші діти, онуки і те, що ми робимо зараз в будь-якому випадку вплине на їх життя потім.
«Наш край» виступає за розвиток місцевого самоврядування, відкритість і прозорість усіх чиновників, розвиток промисловості та збільшення робочих місць, а також за справедливість та безпеку. Члени партії «Наш край» не прагнуть змінити все й одразу і по всій країні, наша мета – розвиток власного регіону, міста, громади. І мені, як житомирянці, ця ідея дуже близька. Я не в політиці, я в команді людей, які працюватимуть. Переконана, що немає нічого неможливого для людини, яка точно знає, чого вона хоче. Те, що раніше здавалося недосяжним, стає реальним, якщо не боятись, довіряти і йти пліч-о-пліч з сильними духом людьми.
- Що вже зроблено Вами для житомирян?
- Багато зроблено… За роки моєї професійної діяльності вилікувала тисячі житомирян. А ще - уберегла від захворювань вдесятеро більше. Впевнена, що і в суспільному житті можу бути корисною для житомирян.

- Якщо говорити про медицину, які проблеми, на вашу думку, нині в цій галузі є найважливішими і яким чином на місцевому рівні їх можна вирішити?
- Хочете щасливих громадян – дбайте не лише про їх матеріальне благополуччя, а й про здоров`я. Звісно, купівля обладнання чи ремонт будівель – значний внесок у підтримку медицини. Але у пріоритеті має бути якість медичних послуг. Адже у першу чергу, страждає пацієнт, якому надається така послуга. Я хочу, щоб наші житомиряни отримували якісні медичні послуги у рідному місті, а не їздили лікуватися до столиці. Перед собою та своїми однодумцями з «Нашого краю» ставлю глобальне завдання: у Житомирі мають бути комфортними та доступними і медичне обстеження, і лікування, і життя, і дозвілля.

- Яких людей, на вашу думку, сьогодні потребує влада нашого міста?

- По-перше, люди, які керують містом, не повинні воювати за народну владу зі своїм же народом. Сьогодення вимагає, аби до влади прийшли професіонали, які можуть ефективно управляти, які не займаються популізмом, не обіцяють, але натомість роблять реальні справи, забезпечують робочі місця, наповнюють бюджет міста. Це мають бути управлінці, менеджери, у яких є досвід роботи, професійна команда, які вміють гасити конфлікти, долати труднощі. Якщо людина змогла, наприклад, відкрити власну справу, стати успішною, обійняти керівну посаду, стати лідером, вона зможе цей досвід використати на користь громади. Моя точка зору, що знайшла своє відображення і в ідеях партії «Наш край»: ухвалювати рішення від імені народу повинні не політики, а професіонали-господарники. На мою думку, Житомиру не вистачає саме досвідчених професіоналів. Не з чиїхось слів розумію, як у місті живеться та дихається, що хвилює громадян та на що вони сподіваються, адже щодня спілкуюся з людьми. Безумовно, проблемні питання потрібно вирішувати фахово. Саме тому партія «Наш край» до своєї команди залучає людей з досвідом.
Який прихований на сьогодні потенціал Житомира треба, на Вашу думку, використовувати передусім?
- Найголовніший прихований потенціал – це все-таки мешканці нашого міста. Майбутнє - за молоддю. На жаль, не всі розуміють, що саме молодь є рушійною силою розвитку країни. Через відсутність місць для працевлаштування молодь змушена шукати кращої долі за кордоном після закінчення вузів. Вдома вони не відчувають підтримки і не бачать перспектив та залишають Україну. Потрібно робити усе можливе, щоб зменшити трудову міграцію молоді за кордон. Для цього необхідно створити нормальні умови для реалізації молодих професіоналів, які зараз закінчують вузи, і не мають куди піти працювати. Тобто – створити нові робочі місця.
- Що б ви хотіли сказати виборцям?
- Шановні виборці, у всьому цивілізованому демократичному світі влада служить народу. Тож вибирайте собі у слуги не тих, хто лише вміє гарно говорити, будує дитячий майданчик чи фарбує під’їзд. Оцінюйте людей за їх реальними вчинками, справами, моральними якостями.


 



 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 Четверо жителів Житомирського району втратили 17 тисяч гривень, повіривши шахраям 17:30 Окружна прокуратура через суд стягнула кошти на користь міського бюджету Бердичева 17:00 Яку грошову допомогу може отримати безробітний в Житомирі 16:41 На Звягельщині екоінспектори виявили незаконну порубку більш ніж пів тисячі дерев Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 16:19 У Житомирі попрощалися з загиблими Захисниками 16:08 Оновлений список терміналів поповнення та продажу CityCard 16:00 У Житомирі відбувся чемпіонат України з легкої атлетики: наша область посіла 1️ місце photo_camera 15:40 Патрульні завадили викраденню автівки в Житомирі 15:20 Екологи дослідили проби води із р.Тетерів у Житомирі - незначне забруднення може бути наслідком природних явищ 15:00 Відключення світла: міністр енергетики порадив економити і готуватися до важкої зими 14:41 Лови талон простіше: відтепер у ТалонБоті іспити, реєстрація авто та обмін посвідчення водія 14:20 У Малині вночі горів будинок на двох господарів 14:00 На околиці Житомира знайшли гранату та боєприпас 12:40 Яка буде пенсія при зарплаті у 20 тисяч: розмір здивує 12:20 Погода у Житомирі: мінлива хмарність, максимум температури - +16 градусів 12:00 Основні норми Закону про мобілізацію щодо медичної сфери 11:50 Компанія «Акріс Груп» привітала мешканців Житомирщини з Великоднем (Новини компаній) 11:40 У Червоному чоловік через ревнощі підпалив автомобіль 34-річній знайомій 11:21 Три індустріальних парка Житомирщини увійшли в спеціальний каталог з можливістю залучення інвестицій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up