КЛІНІКА НІКАМЕД - ПЕРШИЙ КРОК НАЗУСТРІЧ ЗДОРОВ’Ю!

Vita pulchra et necessaria – Життя прекрасне та необхідне!

Серед цінностей та пріоритетів людського життя, головною цінністю є, безумовно, здоров’я. Це розуміють люди, для яких здоров’я на першому місці та на вагу золота. Але людська сутність така, що ми звертаємось до фахівців занадто пізно, коли стан здоров’я в критичній ситуації.

Сучасна приватна клініка НІКАМЕД – це унікальна можливість отримати комплексні медичні послуги у спеціалістів будь-якого профілю, які мають досвід роботи та високу кваліфікацію, у будь-який зручний для вас час в комфортній обстановці.

Приватна медична клініка НІКАМЕД надає послуги в таких напрямках:

Відео дня
  • терапія;

  • неврологія;

  • стоматологія;

  • гірудотерапія;

  • косметологія;

  • ендокринологія;

  • онкологія-мамологія;

  • акушерство та гінекологія;

  • ультразвукова та лабораторна діагностика.

«НІКАМЕД – це багатопрофільна клініка. За 14 років своєї діяльності, НІКАМЕД зарекомендувала себе, як клініка, в якій кожному пацієнту надається оперативна, якісна та висококваліфікована медична допомога. Всі напрями в нашій клініці взаємопов’язані між собою та об’єднані в одну єдину систему. Наразі, ми завершили ремонт за всіма європейськими стандартами. Значною перевагою є нове обладнання, як наприклад УЗД апарат Siemens ACUSON S2000, яке дає можливість зробити ультразвукову діагностику для постановки точного діагнозу пацієнта. На кінець 2018 року у нас заплановано відкриття нового відділення, а саме – операційного відділення стаціонару одного дня, де будуть виконуватись малоінвазивні втручання»  - Нінель Зубкова, головний лікар медичної клініки «НІКАМЕД».

 

Головне завдання нашого колективу – це допомога іншим отримати радість повноцінного життя, позбавитись від фізичного болю, відчути радість батьківства, посміхнутись білосніжною посмішкою та просто відчути себе щасливим. Якщо вам близькі ці пріоритети в роботі – вам варто завітати саме в НІКАМЕД.

Що саме чекає вас в нашій клініці?

В НІКАМЕД ви можете розраховувати на високий професіоналізм команди лікарів, які мають колосальний досвід роботи і можливість лікувати найскладніші захворювання, вирішувати естетичні проблеми та відновлювати психологічний стан. В клініці працює команда спеціалістів вищої кваліфікації, які використовують в своїй роботі не тільки сучасне обладнання, яким обладнані всі кабінети, а й сучасні методи лікування. Таким чином, ми піклуємось про кожного пацієнта, дотримуємось строгої конфіденційності в роботі, задля вашої безпеки та комфорту. Найважливішою позицією клініки є повна інформація щодо стану здоров’я пацієнта, виявлення будь-яких захворювань та постановка точного діагнозу. Пацієнт завжди може задати лікарю всі запитання, які його цікавлять, та отримати відповідь, а при необхідності завжди мати змогу зв’язатись з лікарем по телефону.

Ми завжди відкриті для наших пацієнтів, ми будуємо наші відносини на довірі, повазі та співпереживанні. Якщо поцікавитись у наших співробітників: «Хто головний в нашій клініці?», то ви отримаєте відповідь – пацієнт.

Всі хто будь-коли був в НІКАМЕД, обов’язково повертаються до нас та стають нашими постійними пацієнтами. Відвідавши нас ви зможете відчути всі переваги багатофункціональної клініки. Наша структура дає можливість вирішувати проблеми не тільки зі здоров’ям, але й ставати красивими, молодими та усміхненими.

Зручне розташування клініки (район Корбутівки м. Житомира) дає змогу доїхати кожному пацієнту без труднощів (з автовокзалу маршрутним таксі №25, 126, тролейбусом №15 а).

Адреса клініки: Житомир, вул. Чуднівська, 102

Телефон: +38 (067) 410 32 24

                 (0412) 24 28 20

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up