«Наш край» взяв участь у суботнику з прибирання території школи до 1 вересня (Політична реклама)

«Наш край» взяв участь у суботнику з прибирання території школи до 1 вересня (Політична реклама)

29 серпня 2020 року на території Пулинської ЗОШ відбувся суботник,  в якому взяли участь не тільки мешканці Пулинської громади, а й представники політичної партії « Наш край» в Житомирській області.

Відео дня

«Актив Пулинського осередку політичної партії «Наш край» вважає своїм обов’язком допомогти привести до ладу територію школи, щоб діти громади змогли з 1 вересня розпочати повноцінний навчальний процес, на який і так вже критично вплинули карантинні заходи через пандемію коронавірусу. Ми всі разом з активістами та прихильниками нашої партії «Наш край», які побачили, що наша партія дійсно є партією господарників і професіоналів, долучилися до спільної роботи. Люди втомилися від політиканів і безглуздих обіцянок. Вони хочуть бачити дії, які насправді проходять та дають результати. Сьогодні і зараз, не завтра, і не потім. Я став членом політичної партії “Наш край“ саме тому, шо хочу брати активну участь в розбудові нашої держави, і зокрема нашої області. В партії - люді справи, люди свого слова. Та команда, яка створюється зараз, – це ті, хто вже чогось досяг у своєму житті. До нас підтягується молодь, в нас є душе потужні та  досвідчені кадри, – наголосив Анатолій Подік,  лідер Пулинського осередку політичної партії « Наш край» в Житомирській області.

Участь у прибиранні взяли близько двохсот людей.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:05 Що буде, якщо не оновити дані в ТЦК: роз'яснення від адвоката 13:05 У травні синоптики прогнозують температуру на 1-1.5° вище за норму 12:29 Продовжується судовий розгляд справи щодо вбивства дитини у Радомишлі 12:24 Поліція Житомирщини затримала вчителя за підозрою у вбивстві та пораненні колишніх учнів Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 12:09 Масштабне прибирання України. Триває набір локальних координаторів для Всеукраїнської толоки 2024 11:05 При призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватиметься страховий стаж, одержаний в інших країнах 09:30 Нічні заморозки і денне тепло - прогноз погоди на вихідні 09:00 27 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити 16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up