«МЕДОК»: ваше здоров’я знаходиться у надійних руках

Приватна клініка «МЕДОК» надає медичні послуги дорослим та дітям у Вінниці. Наш медичний центр об'єднав спеціалістів різних напрямків, які займаються лікуванням дітей та дорослих.

Переваги звернення до медичного центру у Вінниці

Професійний підхід забезпечує правильну установку діагнозу та призначеного лікування.

Відео дня

1. Рекомендації  засновані на проведених лікарських обстеженнях

Приватна клініка у Вінниці проводить експрес-діагностику, робить короткочасні та добові виміри показників серцевої діяльності, ультразвукові дослідження внутрішніх органів. Тут можна отримати тест на Хелікобактер Пілоре, замовити дерматоскопію.

2. Пакетні обстеження при народженні дітей, оформленні в садок, школу

У кожен пакет входить відвідування профільних спеціалістів. Така послуга коштує менше, ніж окремий прийом у спеціалістів медичного центру.

3. Захворілі на ковід можуть розраховувати на повноцінне ведення хворих

Приватна клініка МедОк надає лікарську допомогу на прийомі у лікарів та в офлайн-режимі. Звертайтеся, якщо стан погіршився або з'явилися незрозумілі симптоми.

4. Дбайливе ставлення до маленьких діток у приватній клініці (Вінниця)

Діагностика, забирання крові для аналізів, ін'єкції без болю. Підготовка вушок під сережки за новою технологією Inverness Med. Це виключає хворобливі симптоми та розрив ніжної шкіри.

5. Функціонуємо у режимі 24/7

Для тих, хто знаходиться у Вінниці, медичний центр пропонує свої послуги щодня. По суботах та неділях працюють черговий терапевт та педіатр.

6. Профільне обслуговування від приватної клініки на дому

Виїжджаємо на виклики, робимо призначення. Проводимо на дому у хворих людей взяття аналізів, УЗД, ЕКГ.

7. Допомога при дорогому лікуванні

Медичний центр співпрацює із провідними страховими компаніями країни. Оформлений пацієнтом договір забезпечує частковий чи повний розрахунок за низку послуг приватної клініки.

8. Два варіанти оплати

Приватна клініка приймає готівку та перерахування грошей онлайн.

Медичний центр «МЕДОК» отримав найвищу акредитацію у Міністерстві охорони здоров'я України. Ми зацікавлені, щоб лікарський персонал приватної клініки у Вінниці надавав кваліфіковані послуги у постановці діагнозу та повному лікуванні. Тому співробітники регулярно вдосконалюють свої навички, впроваджують у практику новітні медичні розробки та методи лікування пацієнтів.

Бути здоровим – це бажання та обов'язок кожної людини. Фахівці медичного центру готові надати допомогу маленьким та дорослим пацієнтам у будь-який час доби.

 

 

 

 

 

Коментарі

keyboard_arrow_up