Літо в Житомирі: чекліст 2022

Літо в Житомирі: чекліст 2022

Попри те, що половина літа вже позаду, ще є шанс якісно, корисно і з задоволенням провести час. У сьогоднішніх умовах важко уявити подорож за кордон, до моря чи навіть на вихідні у ліс чи до річки. Усім першочергово варто дбати про свою безпеку і безпеку своїх рідних. Тому потрібно обирати перевірені маршрути, відомі місця, а також урізноманітнювати своє літо цікавими ідеями. Таке місто, як Житомир, не може запропонувати сотні надзвичайних варіантів для проведення літнього часу (як, наприклад, Київ чи Львів). Проте і тут можна цікаво організувати своє дозвілля навіть без значних фінансових вкладень і далеких поїздок за місто. Як же себе розважити у Житомирі?

Б’юті-дей.

Це перевірений варіант для тих, хто обожнює розслаблятися, присвячувати час собі та частково забувати про буденність. Можна влаштувати день краси у спеціальних закладах (салонах, спа-центрах, масажних кабінетах тощо) або вдома самостійно. Для другого варіанту спочатку варто обрати місце. Це може бути кімната вдома або зона відпочинку на свіжому повітрі на власному подвір’ї. Можна зробити собі різні пілінги, маски для обличчя, масаж ролером або гуаша. Після цього гарною ідеєю будуть патчі під очі (придбати їх можна за посиланням https://eva.ua/ua/q-patchi/), а поки вони діють 一 час для кави або охолоджувального коктейля. Б’юті-процедури можна робити й для тіла: скраби, масажі, креми… Доповнити атмосферу допоможуть аромасвічки, улюблена музика і корисна їжа (наприклад, фрукти). Кілька годин для себе допоможуть не тільки покращити зовнішній вигляд, але й відволічуть від буденності.

dIf4Jyqkbw-6R2Pf99LmdTOFYiVVexiWPJxFR6ldoaZ-6GdO_Sg7TqWr8ThZhDak3qUyz_7F9qm8ab8Nmws6j78rxKkq8BE9pePLqMkGkZs8-FyyD9H1tp6hB1wotaEmP1-L4WnSApFSXzkOjCKKI_4

Пікнік.

Останнім часом цей вид дозвілля став особливо популярним. Пікніки влаштовують навіть знаменитості. Для цього не потрібно значних грошових вкладень та зусиль. Головне 一 підібрати красиве місце, де було б небагато людей. Для цього чудово підійде окраїна міста, парк, ботанічний сад або берег річки. Не потрібно смажити м’ясо чи готувати складні страви. Для пікніка можна взяти фрукти, овочі, сири, випічку, солодощі тощо. Кому що більше до смаку. З напоїв гарною ідеєю будуть свіжі лимонади чи ягідний компот (алкогольні напої у громадських місцях вживати заборонено). Для декору підійдуть свіжі квіти і свічки. Під час пікніків можна грати в настільні чи активні ігри, читати книги, слухати музику і т. д. Пікнік 一 це не тільки про їжу. Це про приємне проведення вільного часу.

Відео дня

Фотосесія.

На сьогодні фотосесія 一 це не просто фото. Це мистецтво. Щоб втілити її в життя, потрібно, насамперед, сформувати ідею. Уже нікого не здивують і не зацікавлять звичайні фото на фоні природи чи красивого місця. Надихнутися на ідею може допомогти фотограф або соціальні мережі (особливо Pinterest). Як варіант, можна зробити фотосесію з патріотичними мотивами (у старовинному українському вбранні, біля національних пам'яток чи в українському типовому селі). У Житомирі можна зробити фотосесію на фоні нічного міста, під час дощу, на березі річки чи на ринку, у готельному номері і т. д. Усе залежить від особистих побажань. Сучасні технології дозволяють зробити якісні фото навіть на телефон. Тому надихайтеся, збирайте образ, шукайте локацію 一 і гайда!

i11-8gfC5pFElaAY2ZX926A94LGGHBCkYNBHnkD3kvQhVIhEDuD7NvnHmFY1MLzP28GTdrTZbq0UR0GWu3zeTBhalcCf7aOPnRZXsAKJMw5RgJa94vO3NvffDfIVBCFKzXyqcrKItL51u1lmmS0SwN0

Поїздка на велосипедах.

Останнім часом дозвілля на велосипедах стало особливо популярним. Цей транспорт обирають і в селах, і у великих містах. Ним користуються, щоб добратися на роботу і просто для задоволення. Це цікаво, весело і для здоров’я корисно. Поїздка на велосипедах 一 чудовий варіант проведення вільного часу. Звісно, для велопоїздок краще обирати малолюдні місця або взагалі їхати за місто. Проте у Житомирі також можна знайти відповідні вулиці з велодоріжками. Особливо атмосферно робити це як тільки-но встає сонце. Для такого заняття не варто збирати велику компанію: вирушайте їздити самостійно або візьміть 1-2 друзів, не більше. Це буде безпечніше і комфортніше. Не забувайте також дотримуватися правил дорожнього руху і бути максимально обачними.

V47Ll4LD0YoLcoDUSwlWDLPykbOczA0RVWsHuSOqmjiDH9fvokdlk0ipG0myHHQ8IjxoPnqJEq5h-4EnObeLr4W9wwVlewxi6pj0ISGGiDD44rdus324kPjexF38_UDp2pKw9Ijvpx130DXBbTony2w

Кіновечір.

Походом у кінотеатр уже нікого не здивуєш. Проте його можна урізноманітнити. Наприклад, влаштувати його вдома або на природі. Для цього знадобиться комп’ютер (проектор з білою тканиною був би взагалі ідеальним варіантом), а також різні смаколики (чипси, попкорн, напої і т. д.). На власному подвір’ї, звісно, це було б зручніше зробити, але парк, набережна або навіть балкон квартири 一 теж непогано. У мирний час такі літні кіновечори проводять у багатьох містах, але зараз це не на часі. Тому урізноманітнювати дозвілля можна й власноруч. Головне 一 гарний настрій, хороший фільм і приємна компанія.

Навіть у складні часи варто знаходити час для себе, свого задоволення, свого життя… Наповнити його приємними емоціями можна бюджетно і самостійно. Необхідно мати лише бажання та ідею. Пам’ятайте, що теплі сонячні дні і зоряні літні вечори скоро закінчаться. Тому встигніть насолодитися ними сповна.

Коментарі

keyboard_arrow_up