Контактний зоопарк «Multizoo» – найкращий варіант знайомства зі світом живої природи!

Контактний зоопарк «Multizoo» – найкращий варіант знайомства зі світом живої природи!

Вперше у Житомирі у приміщенні ТРЦ «Глобал UA» – стаціонарний, контактний зоопарк, - особливе місце, де можна не тільки спостерігати за тваринами, а й вільно спілкуватися з ними, гладити, гратися і навіть годувати.

Аби доторкнутись до живої екзотичної природи, не потрібно купувати дорогі квитки в далеку поїздку. Усе розташовано в кроковій доступності для кожного, хто захоче зануритися в світ природи - середовище проживання милих і доброзичливих істот з усіх куточків світу.

У зоопарку «Multizoo» представлені близько 30 видів тварин: лемури, гамадрили, тамарини, ігрунки, носуха, поні, кролі, морські свинки, лама та інші. Також тут можна зустріти шиншил та навіть найважчих у світі черепах. Усіх цих прекрасних, а головне, ручних тварин вже можуть побачити жителі та гості міста. Під опікою зоопарку, разом зі звичними тваринками, перебувають і екзотичні види.

Тут можна і погодувати тварин, і погладити, і потримати на руках стільки, скільки душі завгодно, тим більше, що це абсолютно безпечно, адже все відбувається під контролем співробітників-кіперів – професійних доглядачів за тваринами.

Відео дня

«Ми інформуємо гостей про те, як правильно годувати, чи можна заходити у вольєр та гладити тваринку. Я дуже люблю свою роботу, адже навчаюсь на другому курсі ветеринарного факультету і вже зараз набираюсь професійного стажу, який відкриє багато можливостей у майбутньому. Я щодня доглядаю за цими тваринками, це – велике задоволення!» – розповідає кіпер Максим.

Тварини регулярно проходять ветеринарні огляди, тому вони завжди здорові, щеплені і мають всі необхідні довідки та сертифікати. На території зоопарку завжди є ветеринар.

«Multizoo» – це прекрасний оазис тепла і добра тваринного світу. Тут є можливість показати дітям розмаїття навколишнього світу, прищепивши відповідальність за його збереження. Крім того, в зоопарку можна відзначити дитячі свята та банкети, на території зоопарку проводяться квести та майстер-класи: малювання піском, ліплення, аквагрим, блискуче тату і багато іншого. Керівництво закладу підтримує соціальні ініціативи, для благодійних фондів та дитячих будинків вхід вільний (за умови попереднього бронювання дати та часу).

 «Мені подобаються усі тваринки, особливо мавпочки. Вони такі кумедні, цікаво спостерігати, як вони граються та чіпляють одна одну. Проте найбільше мені запам’ятались лемури, адже я могла потримати їх на руках», - зізнається відвідувачка зоопарку Анастасія.

Якщо ви досі вагаєтесь, що подарувати на знакову подію рідним, близьким та знайомим – подарунковий сертифікат до «Multizoo» саме для вас! Ви можете придбати сертифікат на 1 безкоштовне відвідування (будь-який день), майстер-клас (на вибір), корм для тварин. Ціна – 200 грн. А скористатися ним можна у будь-який зручний для вас час, адже термін дії необмежений.

«Я вперше відвідую контактний зоопарк. Прийшла сюди разом з онукою, дуже доступні ціни, адже я – пенсіонерка, тому для мене діє знижка -50 %, що дає можливість ходити на екскурсію у «Multizoo» ледь не кожні вихідні», – ділиться враженнями пенсіонерка Марія Олександрівна.

Постійна знижка 50% діє у будь-який день на вхідний квиток наступним пільговим категоріям:

  • пенсіонерам
  • інвалідам 1,2,3 групи          
  • учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС I категорії
  • учасникам АТО + 1 дитині
  • учасникам бойових дій + 1 дитині
  • дітям-інвалідам
  • дітям-інвалідам з дитинства (до 12 років)
  • дітям-сиротам (до 12 років)

Multizoo у соцмережах:

Instagram_https://www.instagram.com/multizoo/

Facebook _ https://www.facebook.com/MULTIZOOua/

VK_https://vk.com/multizoo

Карта сайту: http://multizoo.com.ua/ru/karta-sajtu

 Доступні ціни та акції для дітей та дорослихhttp://multizoo.com.ua/ru/czіni-і-akczії

Режим роботи контактного зоопарку: з 10-00 до 21-00 (без вихідних).

 

 

 

Коментарі (1)
  • Sergey Kozlov

    Да, ми вже там були з дітьми. Чудове місце, усе дуже сподобалось!!! Діти ще туди хочуть! :))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up