IREX в Україні запрошує українські недержавні організації взяти участь у конкурсі проєкту «На зв’язку!»

IREX в Україні запрошує українські недержавні організації взяти участь у конкурсі проєкту «На зв’язку!»

IREX в Україні запрошує українські недержавні організації (НДО) подати проєктні пропозиції для проєкту «На зв’язку!».

Цей проєкт – частина 5-річної програми «Мріємо та діємо», який сприятиме об’єднанню шкіл в різних регіонах України для реалізації онлайн-програм з обміну, що просувають цілі «Мріємо та діємо», а саме – залучення молоді до процесів ухвалення рішень і розв’язання проблем на національному та місцевому рівнях; посилення потенціалу української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності. 

Цей конкурс грантів представляє собою цілеспрямований, але гнучкий механізм, який надає можливості для розробки інноваційних, експериментальних короткострокових проєктів та відпрацювання нових практик. Відбір проєктів базуватиметься на здатності заявників продемонструвати конкретні інструменти та практики, які матимуть вплив в освітній галузі.

Максимальна сума грантів - близько 30 000 доларів США для проєктів тривалістю до восьми місяців, але комісія з відбору розглядатиме заявки на більш тривалий період, якщо це буде обґрунтовано. Запуск проєктів очікується з травня 2021 р.

Відео дня

Кінцевий термін подачі: Проєктні пропозиції англійською та українською мовами з позначкою проєкт «На зв’язку!» мають бути подані не пізніше 15 березня, 18:00 (за київським часом).

Детальніше з умовами подачі проєктної пропозиції для проєкту «На зв’язку» можна ознайомитися тут - http://bit.ly/3aUaahi

Будь-які запитання щодо процесу подання заявок надсилайте на адресу: [email protected] до 1 березня, відповіді будуть опубліковані 4 березня.

Пропозиції слід надсилати в електронному форматі на адресу: [email protected] 

Більше про грантові можливості IREX можна дізнатися тут - https://www.mriemotadiemorazom.org/ 

Програма “Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід – не для молоді, а разом з молоддю – програма сприяє молодіжним інноваціям, підприємництву, посиленню участі у прийнятті рішень у громадах та розв’язанні проблем на національному рівні, а також посилює потенціал української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності. «Мріємо та діємо» залучає молодь до розробки та реалізації проєктів та ініціатив, а також проводить дослідження, щоб на їх основі формувати молодіжну політику та рухатись до ефективних та стійких змін.

Програма “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну Разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network. 

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up