Гірський відпочинок: розказуємо, як провести відпустку в Карпатах ( Новини компаній)

Гірський відпочинок: розказуємо, як провести відпустку в Карпатах  ( Новини компаній)

Зимовий відпочинок у Карпатах не сплутаєш ні з чим: кришталеве гірське повітря, величні смереки, скрипучий сніг на схилах та дивовижний місцевий колорит. Це справжній рай не тільки для лижників та сноубордистів, але й для всіх, хто полюбляє здоровий відпочинок, природні красоти та веселі зимові розваги.

Як відпочити в Карпатах, де зупинитись та чим зайнятись? Пропонуємо кілька популярних місць, які вас точно не розчарують.

Зимові розваги

Основні зайняття відпочивальників у зимових Карпатах — це катання на лижах, сноубордах, санчатах та ковзанах. Крім того, на вас чекає веселий сноутюбинг, снігоходи, тури на джипах, цікаві екскурсії, колоритні ресторани, СПА та багато іншого. Якщо ви полюбляєте лижі, обирайте готель чи котедж ближче до підйомників. На карпатських курортах починають кататися вже у жовтні, а закінчують — аж у квітні.

Буковель

Тут на вас чекає 63 траси: для професійних лижників, екстремалів, початківців та охочих покататися на санчатах. Значною перевагою вважається розвинена інфраструктура: багато шкіл, де дітей та дорослих навчають кататися на лижах (індивідуально чи у групі), великий вибір прокатних центрів, ресторанчики та кафе, СПА, сувенірні лавочки та багато іншого.

Зупинитися в Буковелі можна в комфортабельному готелі або котеджі, а якщо хочете зекономити, обирайте житло у ближніх селищах — Татарові, Яремчі, Микуличині, Яблуниці та інших. Колоритне місце для проживання — готельний комплекс Стара Правда, розташований у селі Поляниця за 2,5 км від Буковелі. Забронювати номер або котедж можна на сайті https://starapravda.com.ua/.

Славське

Це невелике, але дуже мальовниче селище, яке вітає туристів протягом року, у тому числі і взимку. До ваших послуг — 20 підйомників, чудові схили, траси різної складності, смачна кухня, карпатські напої та багато зимових розваг. 

Драгобрат

Саме сюди приїжджають лижники-екстремали та фрірайдери, аби спробувати себе на складних чорних трасах, де перепади висот сягають 150 метрів. Але Драгобрат підійде не тільки досвідченим лижникам: тут багато облаштованих трас середнього та початкового рівня, а також зелених навчальних.

W6Fdkh7saNwMMYtxJ04oOXBMVvLn5Rdr4tnHCusXjSAz3736R6zZ12KOj2atNO_snKsrhyqr1jl120HZlgmpgV2lWLZJ221aHYhQlnT3-KShKKXWvTRiEc3zqk0A1-TLkV1zgbslmAW9

Мигове

Тут ви знайдете все, що приваблює туристів у зимових Карпатах: розкішні гірські види, зручно облаштовані траси, доступні ціни, колоритні місця для проживання. Гірськолижний курорт знаходиться біля гори Мала Кічера та пропонує 4 підйомники, 3 траси загальною довжиною 3300 метрів (червона, синя й зелена), 5 пунктів прокату, а також сноутюбинг, санчата та ковзани.

Іршава

Закарпатське містечко Іршава — ідеальний варіант для затишного відпочинку у спокійному місці на фоні мальовничої природи. Лижі вважаються додатковою опцією, адже відстань до спусків гірськолижного курорту Осій складає 8 км. Тут можна недорого відпочити, насолоджуючись карпатським колоритом та інколи вибираючись на лижі.

Який би варіант відпочинку ви не обрали — лижі, зимові розваги чи спокійне єднання з природою, Карпати подарують вам незабутні враження та бажання повернутися сюди ще не раз.

Коментарі

keyboard_arrow_up