«ГАЗМЕРЕЖІ» відтепер нараховують 4 млн клієнтів: компанія надаватиме послуги ще в трьох областях

«ГАЗМЕРЕЖІ» відтепер нараховують 4 млн клієнтів: компанія надаватиме послуги ще в трьох областях

«ГАЗМЕРЕЖІ» динамічно об’єднують країну та забезпечують стабільною доставкою газу все більше українців.

Так, із 1 вересня 2023 року національний оператор, згідно з Постановою НКРЕКП №1596 від 31 серпня 2023 року, почав розподіляти газ ще в трьох областях – Київській, Житомирській та Львівській. Дію попередніх ліцензіатів АТ «Київоблгаз», АТ «Житомиргаз» і АТ «Львівгаз» відповідно припинено.

У зв’язку з розширенням меж господарської діяльності клієнтський простір компанії зріс одразу з 2-х до 4-х млн.

Відео дня

Місія «ГАЗМЕРЕЖІ» – розбудова надійної партнерської взаємодії з кожним споживачем. А індивідуальний комфорт – наскрізний принцип роботи ліцензіата. Турбуючись про нових клієнтів, національний оператор забезпечив безперебійний і легкий перехід на обслуговування та повну консультаційну підтримку.

Окрім покращення сервісу, управляюча компанія пліч-о-пліч із новоутвореними Київською, Житомирською та Львівською філіями займатиметься модернізацією газорозподільної мережі у відповідних областях. Першочергові завдання – стала робота інфраструктури та підготовка до опалювального сезону з урахуванням викликів військового стану.

Зазначимо:

∙ Станом на сьогодні компанія надає послуги, згідно з усіма ліцензійними вимогами в Кіровоградській і Харківській областях, місті Харків, місті Дніпро та Дніпровському районі, а також місті Кривий Ріг і Криворізькому районі.

∙ Інтереси жителів усіх зазначених територій під захистом держави, Групи Нафтогаз і національного оператора.

Коментарі (1)
  • Petr Verbovsky

    В договора з людьми заключили ?!

keyboard_arrow_up