Борис Гребенщиков та група «Акваріум» з новою програмою «Двері Трави»

Борис Гребенщиков та група «Акваріум» з новою програмою «Двері Трави»

 Ювілейний тур по Україні: «БГ - 65»!! Зустрічайте в Житомирі! 4 вересня о 19:00 у літньому театр!

Філософія, що пройшла через покоління! Лірика, що проросла крізь каміння і терни волелюбності і протесту Його Величності Рок-н-Ролу! Думка, яка лине далеко за межі усього мирського і повсякденної суєти. Все це він - легендарний Борис Гребенщиков! 

 Цього року Отцю Російського Року, Поетові і Музикантові виповнюється 65 років. Відзначає свій ювілей Борис Борисович на сцені – виступами в турі містами України.

 Унікальна музика групи "Акваріум" не просто жива, а продовжує відкривати нові грані в ліриці балад, кипучому рок-н-ролі і філософському регі. І що зачудовує– ані група, ані її засновник БГ не стали ретро-гуртом, незважаючи на тривалий творчий шлях. Їх музика метка і свіжа, адже команда постійно експериментує з формою і звучанням, відшукуючи нові нотки і чіпляючи струни душі як відданих фанів, так і тих, хто тільки відкриває для себе рок-н-рол. 

Відео дня

 Нова програма БГ і групи «Акваріум» називається «Двері Трави». Це на честь однойменної пісні, яка в 2017 році вийшла в абсолютно новому аранжуванні. Сам Борис Борисович не раз зізнавався, що саме цю пісню, написану дуже давно, йому не вдавалося виконати правильно і точно. І лише коли «Акваріуму» виповнилося 45, а сам БГ наблизився до 65-річчя, знайшлося справдешнє та істинне звучання. 

 «Ця пісня для мене визначальна, бо це перша моя пісня, котра мені по-справжньому сподобалася – вона була якоюсь не «самодіяльною», а«справжньою». А писав я її, перебуваючи в дивовижному світі: я сидів рано вранці на лісовій галявині в Мюллюпельто, читав свіженький «Сильмарилліон» Толкіна, і все, що я бачив навколо, належало одночасно двом світам. Тому що карельські ліси були прямим продовженням лісів Белеріанда,»- розповів Борис Гребенщиков про пісню« Двері Трави» (2017). 

 БГ і група «Акваріум» - як і раніше АКТУАЛЬНА і НЕЗРІВНЯННА! Представники чи не останнього покоління рокерів, які «любов римували без лайки», чия музика і вірші сповнені глибоким і справжнім змістом, продовжують грати - і на Світових Сценах і спонтанно на площах і вулицях міст. А все тому, що їх творчість – це не стільки сценічне мистецтво, скільки щира, чесна, вічна музика і вірші про життя у стилі рок-н-рол. 

 На концерті «Двері Трави» на вас чекає: 

 • Оновлений склад. 

• Розширена програма з легендарних і абсолютно нових пісень. 

• Тривалість концерту - 2,5 - 3 години.

Квитки на kvartal-concert.com та karabas.com

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up