Бізнес може купувати газ і електроенергію у одного постачальника ( Новини компаній)

Бізнес може купувати газ і електроенергію у одного постачальника ( Новини компаній)

100 млн кубів газу та 65 млн кВт⋅год електроенергії поставив українському бізнесу ТВІЙ ГАЗЗБУТ у 2022 році

Протягом 2022 року компанія «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» поставила для потреб бізнесу понад 100 мільйонів кубометрів природного газу та майже 65 мільйонів кВт⋅год електроенергії.

«Купувати газ та електроенергію у одного постачальника – це і вигідно, і дуже зручно. Один менеджер консультує тебе як з питань купівлі газу, так і електрики», – розповіла Наталія Лавриненко, директорка «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».

Відео дня

 

За її словами, для клієнтів, які купують у «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» одночасно природний газ і електроенергію, компанія надає додаткові знижки та більш гнучкі умови оплати.

«Ми постійно пропонуємо для наших клієнтів нові продукти. Протягом минулого року пропонували тариф «Фіксований» на електрику, восени у нас була акційна пропозиція «Газ на сезон». Клієнти, які скористалися нею, змогли закупити газ на опалювальний сезон і зафіксувати для себе його ціну», – зазначила Наталія Лавриненко.

Вона нагадала, що купуючи електроенергію у «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» клієнт може отримувати єдиний рахунок для сплати за спожиту електроенергію і за послугу розподілу.

Незважаючи на воєнний стан, компанія виконує усі договірні зобов’язання перед контрагентами, закуповуючи для них природний газ і електроенергію на вільному ринку.

««ТВІЙ ГАЗЗБУТ», наскільки це було можливо в умовах війни, успішно завершив 2022 рік. Ми не втратили довіри наших клієнтів, а також змогли збільшити наш клієнтський портфель. У 2023 році чекаємо на Перемогу і відновлення роботи багатьох бізнесів, тож плануємо нарощувати об’єми постачання газу і електроенергії нашим старим та новим клієнтам», – додала пані Наталя.

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ» активно донатить на ЗСУ, бере участь у волонтерських проєктах. Компанія є невід’ємною частиною енергетичного фронту, важливість якого для країни, що веде війну проти російських загарбників, важко переоцінити.

 

Коментарі

keyboard_arrow_up