Арт-паб Чеширський кіт – найкращий паб міста

Арт-паб Чеширський кіт – найкращий паб міста

Багатирчук Олег Олександрович – успішний підприємець, власник арт-пабу «Чеширський кіт», який не мав досвіду у ресторанній справі. Але у 2018, 2019, 2020, 2021 роках його заклад назвали найкращим пабом міста за версією всеукраїнського конкурсу «Народний бренд».

Арт-паб "Чеширський кіт" давно став улюбленим місцем відпочинку житомирян. Тут все зроблено так, щоб максимально передати химерний дух казки Льюїса Керролла.

-  Казка "Пригоди Аліси в Країні Чудес" завжди була цікавою не тільки дітям. Та й взагалі вона більше скидається на фантазію, викликану парою хороших коктейлів. Чи не правда? – з посмішкою розповідає адміністратор арт-пабу Ольга.

Дизайн арт-пабу - світ чудес для дорослих: сміливе поєднання різноманітності геометричних форм і яскравої гами кольорів, що підкреслює фантастичну атмосферу закладу. Яскравий малюнок сюжету казки біля танцполу, портрети героїв, які загадково дивляться зі стелі, стін та барної стійки, - дозволять відвідувачам по-справжньому відволіктися від буднів та максимум відпочити від міської метушні. Приглушене світло, приємна музика, м'які дивани та стільчики створюють особливий затишок.



-  Любителі спорту у нас мають можливість дивитися спортивні трансляції, для закоханих пар завжди знайдеться столик, а для веселих компаній - караоке, - далі продовжує адміністратор.

Для проведення корпоративів, банкетів і весіль у арт-пабі є п'ять зал. Меню складається з кращих хітів середземноморської та європейської кухонь, а також з фірмових авторських страв.

-  У нашому меню представлені улюблені всіма страви з новим свіжим поглядом, як на смакові якості, так і на їх оформлення. Нам подобається балувати гостей різними смаколиками: шоти, коктейлі, презентація алкоголю. Все це ми робимо залюбки  і прагнемо створювати маленькі приємності для кожного, - адміністратор арт-пабу "Чеширський кіт".

Музичну складову тут теж продумали. У пабі кожні вихідні виступають музиканти, які створюють невимушену і веселу атмосферу. Що ще потрібно для того, щоб відпочити після напруженого робочого тижня?

-  У нас часто виступають як житомирські кавер-групи, так і з інших міст, а також проходять тематичні вечори. Адміністрація закладу завжди допомагає у різних організаційних питаннях. Ми готуємо афіші, розміщуємо рекламу в закладі та у соцмережах. І все це на добровільних засадах, а головне - ми не беремо ніякої додаткової плати за вхід, - ділиться Ольга.

-  Ми прагнемо до того, щоб у нашому закладі гості відчували себе вільно і невимушено, забуваючи про час. Щоб кожне свято було незабутнім, будь це весілля чи день народження, випускний чи просто ділова зустріч. Дуже приємно ставати свідком  реальних романтичних історій і навіть освідчень. Ми всі були приємно здивовані, коли хлопець, який виконував пісню, підійшов з красивим букетом ароматних троянд до дівчини, опустився на коліно і зробив пропозицію. Це було неймовірно, - із посмішкою пригадує адміністратор пабу.

Оксана Завацька

 

Коментарі

keyboard_arrow_up