Житомирська єпархія УПЦ запрошує усіх небайдужих на благодійний вечір колядок

Житомирська єпархія УПЦ запрошує усіх небайдужих на благодійний вечір колядок

Щорічний вечір відпочинку у духовному різдвяному настрої відбудеться 9 січня 2018 року, в Житомирському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. І.Кочерги о 18:00 годині.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської єпархії.

Уже сьомий рік поспіль Житомирська єпархія Української Православної Церкви закликає усіх православних християн пам'ятати древні традиції різдвяного періоду, що заключаються як у присутності вірянина на святковій Божественній літургії у день Христового Народження, так і у спільному прославленні Спасителя Богомладенця у відомих і сучасних колядках та вінчуваннях. Проте у різдвяні свята не потрібно забувати про милосердя і милостиню, адже піклування про бідних та убогих є обов'язком кожної людини, «не забувайте ж і про доброчинність та спільність, бо жертви такі вгодні Богові, – говорить святий апостол Павло!

Відео дня

У святковому концерті візьмуть участь наступні колективи та виконавці: відома в світі хорова капела «ОРЕЯ» під незмінним керівником – маестро Олександром Вацеком, хор Свято-Ольгинського храму м. Житомира, дитячий хор Свято-Покровського храму м. Житомира, архієрейський хор Спасо-Преображенського та хор Свято-Хрестовоздвиженського кафедральних соборів, талановиті співачки Анастасія Залуцька, Лілія Смірнова, Софія Лис, Катерина Клосовська, студенти Житомирського державного університету ім. І. Франка Аліна Ляшенко та Валентина Івашко, артисти-вокалісти Яніна та Олександр Яремчуки.

Свої авторські виступи присутнім подарують: переможець телепроекту «Голос Країни 3» Артем Кондратюк, заслужені артисти України Ірина Шинкарук та Юрій Градовський. Гарний настрій створить відома творча арт-студія «Творчий Я», різдвяний вертеп-виставу покажуть вихованці воскресної школи Свято-Різдво-Богородичного храму м. Баранівка, декілька колядок виконає протоієрей Роман Барановський, духівник обителі Афонської Ікони Божої Матері в урочищі Кип'яче.

Ведучі свята Віктор Мельниченко та Ірина Шинкарук своєю талановитістю подарують справжнє задоволення присутнім та занурять усіх в атмосферу справжнього різдвяного свята.

Щорічний незмінний девіз різдвяного свята, прекрасний вислів талановитого поета і прозаїка Володимира Шинкарука, який він постійно повторював: «Аніж лаяти темряву – краще запалити одну маленьку свічку».

Як і кожного року, протягом урочистого концерту будуть збиратися кошти для дітей учасників АТО, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. За отримані кошти діти матимуть змогу провести час у православному дитячому таборі відпочинку.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:51 Ветерани та ветеранки можуть отримати знижки на квартплату та плату за комунальні послуги й опалення будинків 17:20 Джеря та Кайдаші повертаються? 17:00 Настає сезон кліщів: як вберегти себе 16:40 Екоінспекція оштрафувала підприємців за знищення газонів у гідропарку Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 16:19 #ПрозороТаПідзвітно: Від початку війни у Житомирській області відновлено 3255 об’єктів 16:00 Смерть у сміттєвому контейнері: у Житомирі чоловік загинув під пресом сміттєзбиральної машини photo_camera 15:40 У Житомирі пройшов перший день чесько-українського театрального фестивалю play_circle_filled photo_camera 15:20 МОН презентує проєкт нового закону «Про професійну освіту» 15:00 Уночі на Новому бульварі компанія молодиків поламала сакури і магнолії 14:39 У Житомирі спільне чаркування завершилося вбивством 14:21 Бердичівлянин втратив 29 тисяч гривень, скориставшись сервісом з пошуку попутників 14:00 З 1 квітня діти загиблих добровольців отримують державну соціальну допомогу в підвищених розмірах 12:40 У Коростишівській лікарні відкрили клініко-діагностичну лабораторію 12:20 На Звягельщині в ході побутової сварки 20-річний чоловік до смерті побив 41-річного односельця 12:00 У найближчі дні в Житомирі збережеться дощова і прохолодна погода 11:40 На півтори тисячі оштрафовано чоловіка, який спалював деревину в районі Соколовського кар’єру 11:20 Арештований товар на майже 800 тис. грн передано ЗСУ 11:00 У Житомирській області чотири заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому інфаркті міокарда 10:39 Гуманітарний Хаб "Житомир" відправляє медичну допомогу на Сумщину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up