Залишений наодинці з хворобою Максим дуже потребує вашої допомоги

Залишений наодинці з хворобою Максим дуже потребує вашої допомоги

Хлопець збирає більше 200.000 гривень на аутологічну трансплантацію кісткового мозку та лікування

 

 


Страшна звістка кардинально змінила життя Максима Сахневича. Саме рік тому у 19-річного хлопця діагностували лімфому Ходжкіна. Хлопець не до кінця усвідомлював, що хворий на рак, аж поки не почався тяжкий шлях до одужання. За рік лікування Максим пройшов 6 складних хіміотерапій, котрі дали сумнівний результат. Чотири місяці, поки хвороба була в стані ремісії, хлопець намагався повернутись до нормального життя без уколів, крапельниць та болю. Здавалось, найстрашніше позаду, але після проведення комп’ютерної томографії хлопцеві повідомили про повернення онкології. Боротьба за життя знову спіткала долю Максима. Цього разу все стало складніше і потребує більших фінансових затрат, яких у хлопця практично немає.

Відео дня

«Я не раз дивився смерті в лице, для мене вона як дружній ворог. Можна опустити руки і сказати собі: «Я довго не проживу», і повірте мені на слово - так воно і буде. Рак - це не вирок, а тимчасові труднощі, звичайне ОРВІ, яке можна вилікувати. Якщо ви сприймаєте його як щось невиліковне, смертельне, то ніякі ліки вас не вилікують. Ви повинні налаштувати себе так, щоб повірити, що все буде добре, тоді ви швидко одужаєте», - ділиться переживаннями Максим.

Наразі лікарі налаштовані позитивно і прогнозують одужання. Але для цього потрібно пройти дороге лікування та аутологічну трансплантацію. За розрахунками лікарів, на хіміотерапію, обстеження, усунення ускладнень і АУТО-ТКМ потрібно більше 200.000 гривень. Здавалося б, це не така велика сума, але одному зібрати її хлопцю не під силу. На жаль, час іде проти Максима – хвороба швидко прогресує. Хлопець з останніх сил тримається та просить небайдужих допомогти побороти цей страшний недуг. Давайте всі разом подаруємо Максиму шанс на життя!

Номер карти: 4149 4390 1172 8270 – Сахневич Максим Романович.


 


 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up