На Житомирщині оберуть кращих благодійників

На Житомирщині оберуть кращих благодійників

В Житомирській області стартував регіональний етап національного конкурсу  «Благодійна Україна», який багато років поспіль проводить Асоціація благодійників України. На Житомирщині партнером асоціації є благодійна організація  «Планета для дітей».

 

АБУ спільно з регіональним партнером прагнуть через проведення цього конкурсу вшанувати кращих в країні та області благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти, а також публічно стимулювати їх до поширення ефективних доброчинних практик.

Десятки благодійних і громадських організацій, волонтерські групи, окремі доброчинці, меценати та волонтери Житомирщини, які в попередні роки були переможцями та лауреатами як національного конкурсу, так і його регіонального етапу, через участь у ньому наростили свою благодійну спроможність та запровадили нові та інноваційні форми благодійної допомоги. 


Цього року Національна експертна рада конкурсу за результатом оцінювання заявок номінантів визначить переможців і лауреатів «Благодійної України», вшанування яких відзнакою «Ангел добра» і дипломами відповідно відбудеться на урочистій церемонії «Благодійна Житомирщина- 2016» та на головній церемонії в Києві.

Відео дня


Благодійна організація «Планета для дітей» запрошує доброчинців, меценатів, волонтерів, їхніх партнерів номінуватися або номінувати своїх колег на участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2016». 


Форму заявки можна скачати за посиланням http://blagoukraine.org/ukr/about.html . Заповнену заявку та додаткові до неї матеріали в електронному вигляді необхідно надіслати на адресу: [email protected] до 19 лютого 2017 року. 


Додані до заявки оцифровані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи), можуть позитивно вплинути на кінцеву оцінку конкурсної заявки та визначення переможця і лауреатів конкурсу.


Регіональний партнер конкурсу в Житомирській області - благодійна організація «Планета для дітей», Ірена Ружицька, контактна особа: Козак Ольга, тел: (098) 903-10-73, e-mail: [email protected]

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up